hai assalammualiakum

Ganjaran Makanan dan Minuman Percuma di Paradigm Mall PJ Sempena The Taste Of Paradigm - Spend and Be Rewarded - Korang, kalau lapar tak tau nak pergi mana, nad cadangkan korang pergi ke Paradigm Mall. Sebab apa nad suruh ke situ? Sebab sekarang Paradigm Mall Petaling Jaya tengah berlangsung kempen The Taste Of Paradigm - Spend and Be Rewarded . Mesti korang suka kan, setiap kali korang berberbelanja, lepas tu dapat sesuatu percuma. Giler tak suka kan!!!


Ganjaran Makanan dan Minuman Percuma di Paradigm Mall PJ Sempena The Taste Of Paradigm - Spend and Be Rewarded 

Best kan, belanja makan dan minum, lepas tu dapat pulak makanan dan minuman percuma sebagai ganjaran korang berbelanja di Paradigm Mall Petaling Jaya...Kempen ini bermula dari 19 Ogos - 17 November, 2019.

Hampir 100 Kedai Makanan di Paradigm Mall PJ

Ya wak, bukan 10 kedai makanan dan minuman, tapi 100 kedai makanan dan minuman yang ada di Paradigm Mall PJ ni. Jadi jangan tanya takda apa dekat Paradigm Mall ni ok. Pilih sahaja ikut selera tekak korang, nak makan semua tempat pun boleh..hehehe..

Ok meh nad tunjuk beberapa makanan yang ada.






Nampak sedap kan semuanyaa...perghh..Tengok air dia, terus telan air liur..


Ada juga cendol dekat Paradigm Mall..adoiii..lama dah ni tak pekena cendol..




Dekat si pun ada dessert you alls macam coklat dan roti ni..perghh!!..Semua lengkap ada je dekat sini.

Antara kedai makanan adalah dari Melayu, Itali, Timur Tengah, Thai, Jawa, dan Hong Kong yang sahih kepada makanan Taiwan seperti Nene Chicken, Waffuru Café, Sedap Sedap, T Bun, SRK Noodle House dan Farmers Street. Terdapat penyewa baru yang akan segera disertai oleh Mr. Chizu, An View, Harum Manis, Daboba, GinGer Thai and Salad Atelier.

Belanja la apa jenis makanan sahaja, dan korang diberi ganjaran dengan makanan dan minuman secara PERCUMA sebaik sahaja korang  berjaya mengumpul jumlah setem yang diperlukan pada kad pasport apabila anda membeli-belah di Paradigm Mall Petaling Jaya (Paradigm PJ). Jadi yang jenis food hunting, yang pencinta makanan tu, bolehla ke sini.

Cik Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif WCT Malls berkata, “We are excited to offer our loyal customers an opportunity to be rewarded with free food and beverages at our mall. As a friendly neighborhood mall, we not only offer unmatched shopping and leisure experiences to our customers but also provide them with a wide array of food preferences that promises to tantalize their taste buds. With close to hundred F&B outlets at Paradigm PJ, our shoppers are spoilt for choice. The ‘Taste of Paradigm’ is the perfect platform to directly engage with our loyal patrons and reward them with delicious prizes ".


Bagaimana Nak Sertai Kempen  The Taste Of Paradigm - Spend and Be Rewarded ni..Senang je..

1. Pergi Concierge Counter dekat Level G dan mintak Taste Of Paradigm Passport (untuk korang collect stamp)
2. Belanja RM30 dalam satu resit dekat mana mana outlet F&B dan dapatkan 1 stamp. Makin banyak stamp korang, makin banyak ganjaran.
3. Tebus FREE FOOD/DRINK dari Sepiring, Kedai Beras Ayam, Waffuru Café, Kelab Rumpai Laut, Kelab Tenaga, Ikan & Co, Warung Mama, Vanilla Mille Crepe dan Papparoti dari kedai-kedai di Paradigm Mall PJ setelah berjaya mengumpulkan bilangan setem pada pasport tersebut.

Maklumat peraduan penuh boleh didapati di: http://www.paradigmmall.com.my/

Jom kita ke Paradigm Mall. .Bawak rakan-rakan, keluarga sekali. .Sharing is caring. .

Untuk maklumat lanjut mengenai aktiviti dan promosi, sila lawati pusat membeli-belah:
Laman web: www.paradigmmall.com.my
Facebook: https://www.facebook.com/ParadigmPJ/
Instagram: https://www.instagram.com/paradigmpj/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. Macam banyak makanan yang sedap yang boleh dapat di Paradigm Mall ini. Mesti kunjung ke mall in untuk rasa sikit makanan kegemaran saya hujung minggu ni.

    ReplyDelete
  2. terliurnya tengok malam2 ni..huhuh..

    ReplyDelete
  3. alamak tak sempat dengan tarikh tu. takpelah. disember nanti datang sini boleh juga try makanan kat sini sambil cuci mata apa yang ada kat paradigm mall ni.

    ReplyDelete
  4. Harapnya semua mall akan melaksanakan kempen sebegini agar dapat memberikan lebih banyak faedah kepada pengunjung yang datang ye tak. Kalau ada, Rawlins pun nak join.

    ReplyDelete
  5. Hehehe kita dah pegiiiiiiii cuma cuma bila makan tak hengat dunia lupa pasal ni haaa. So saddd. Sebab kebuluq time tu.

    ReplyDelete
  6. Bila nak gemuk hahaha sedapnyaa weh, trliur baq ang

    ReplyDelete
  7. Dah 12.57am ni~!!!! Kalau ni pergi dgn gang gang boleh habis.. kalau Veronica sorang je.... tak mampu nak habiskan... bazir je~

    ReplyDelete
  8. Wow offer yang sangat menarik! Pergi sini confirm kenyang perut senang hati. Makanan dan minuman pun banyak jenis. Puas hati ni kalau dapat makan semua, tapi kena tengok jugak la tank perut muat ke tak hehe

    ReplyDelete
  9. sedap2 semuanya, insyaALlah wiken ni nak buat trip ke Paradigm Mall untuk cuba semua2 ni

    ReplyDelete
  10. Berbaloi jugak dpt ganjaran makan2 percuma mcm ni.. tngok cendol jadi teringin pulak sbb mmg saya mmg penggemar cendol hehe. Thanks sharing Nad :)

    ReplyDelete
  11. aduhaiii terliur sudah bila tgok gambar2 makanan kat sini. Nanti nak cuba lah makan kat sana, nak kumpul stamp so boleh redeem ganjaran, boleh makan free..hehehe

    ReplyDelete
  12. Murah dan berbaloi. Alang2 datang shopping boleh redeem makanan dan minuman free hehe

    ReplyDelete
  13. Tak pernah lagi makan dekat Paradigm Mall ni.. dengar cerita ada gnajaran rewards ye kalau makan kat sini.. belanja dan dapat rewards

    ReplyDelete
  14. Tak pernah lagi ke paradigm mall. In shaa Allah nnti nk pergi sbb dh ada sebab yg kukuh nk pgi hehe. Saya mmg suka makan.

    ReplyDelete
  15. Best betul rangkaian makanan yang ada. Siapa yang kerja area yg dekat dengan Paradigm Mall ni best lah. Sambil makan sambil boleh dapat ganjaran best. Boleh pergi waktu lunch hour.

    ReplyDelete
  16. bagus nih sambil shopping pastu redeem makan2...lagipun jarang org spend rm30 kan mesti ratus2 punya...nanti nak pi situ jugaklah sebab nak shopping pastu redeem ...air sukicha tu menarik

    ReplyDelete
  17. Yummsss, my family & i memang suka ke Paradigm Mall makan sebab banyak kedai yang kami suka.

    ReplyDelete
  18. mak aii.. Banyak gila menu2 kat sini... Kalau kita kat sana dah terbeliak mata tgok.. Smpai xtau nak makan apa.. Xpernah ke sini lg.. Nnti nk try la

    ReplyDelete
  19. Banyaknye makanan dia.ke kl nanti bolehla singgah

    ReplyDelete
  20. Teriba terasa lapor pulak memalam ni, especially tengok gyoza tu nyummm

    ReplyDelete
  21. untung la mane2 yang rajin shopping kat Paradigm mall tu kan. dapat makn free
    dessert dia paling menggoda. Sedap btulll tgok..

    ReplyDelete
  22. banyaknya menu makanan dia nampak sedap-sedap pula tu..

    ReplyDelete
  23. Kalau duduk area PJ ni mmg dah lama dah dpt kumpul...jauhnyaaa nak g makan kat sana

    ReplyDelete
  24. Banyaknya pilihan makanan. Lebih dr 100 kedai tu. Untunh bila ada spend and reward mcm ni kan.

    ReplyDelete
  25. Nampak sedap semua pilihan makanan dan minuman kat sini Nad. Siap boleh tebus reward lagi.. menarik..

    ReplyDelete
  26. Wah!!! best best best... nak pergi Paradigm la hujung minggu ni... kebetulan balik KL minggu ni... yeah, nak singgah... boleh la nanti dapatkan ganjaran tu... hehehehe...

    ReplyDelete
  27. macam best je de kempen camni.. akan dan collect setem

    ReplyDelete
  28. Banyaknya menu sedap-sedap ni Nad...naik KL nanti wajib ke Paradigm Mall lah

    ReplyDelete
  29. Wah kalau macam ni boleh lah makan banyak2. Boleh try kat mana kafe & restoran dalam paradigm mall

    ReplyDelete
  30. Met a lot of MM2H HK foreigners in this Paradigm Mall event that day.

    ReplyDelete