hai assalammualaikum

Make up Artist : Photoshoot Product - Bila dengar je make up artist mesti korang suka kan..hehe..yela best bila di makeup-makeup ni. Lagi-lagi yang tak pernah di pakai make up..masa ni la nak nampak cantik, nak nampak lain muka tu..hehe.. Hah ada sesiapa nak menggunakan khidmat make up artis untuk pergi dinner, bertunang, atau kawin..atau sebagainya..meh nad nak bagitau seorang makeup artist ni yang memang best. 


Make up artist ni nad jumpa masa photoshoot #kelabbloggerbenashaari. Tapi masa photoshoot KBBA tu nad tak dimakeup dengan dia..dia makeup orang lain..tai untuk photoshoot produk ni nad di makeup dia. Kalau sebelum nad tengok dia mekup kan orang lain lawa, sekarang nad nak ditransform jugak menjadi lawa..hehee..seperti baby doll gitu..hahaa...perasann..Alahai dah la lawa orangnya, comel..hehe..hasil sentuhan dia memang ajaib..cing je terus jadi lawa..gituu..hasil makeup dari kak yannie..

Kalau kita makeup sendiri memang lain..kita dah biasa makeup simple..tak tebal..tak de cuak-cuak..tapi kalau orang lain makeup kan..mesti rasa seram sejuk je..haha..apa la jadi kat kita..cantik ke idak..tapi kak yannie makeup lembut je..takde sampai seksa orang..haaha..hasilnya ofkos cantik..


Hah tengokla..tadaaa..dah siap..hasil sebelum dan selepas..cantik takk..mata nad semakin membesar..hahahha..dah besar lagi besar..hehehe..suka, suka, suka..


Ni la kak yannie..kalau nak makeup artis boleh contact die
Contact : 019-9007076 
Email: yanneskay@yahoo.com #yanneskaysmakeup 



Hah ni la photoshoot product yang nad buat..photoshoot ape..tunggu dia keluar baru nad bagitau..kihkihkih..


Alhamdulillah rezeki, bukan senang photoshoot product ni..nak dengn produk, nak posing..hahaa..tapi kita buat sebaik mungkin. 


Big Boss yang sentiasa menemani..thank you sayang..alololo.. terpaksa ditutup sebab dia tak suka muka dipaparkan..yekeee..hahaha
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. sekali pandang,..dua kali pandang...tiga kali pandang....eh macam Nisakay lak tengok...

    ReplyDelete
  2. Yalah, Nad yg sememangnya cantik, bertambah jelita hasil make up artis...

    ReplyDelete
  3. akak tak makeup pon dah cantik . hehee

    ReplyDelete