hai assalammualaikum

Ephyra Skin Bar : Wajah Kusam Dan Berjerawat Tiada Lagi - Masalah jerawat memang takkan hilang bagi seorang wanita. Bila dah tumbuh, akan tumbuh dan tumbuh lagi. Bercampur pulak dengan wajah yang kusam..Macam nad katakan sebelum ni..masa pregnant tahap kemalasan tu tinggi lagi-lagi time trimister pertama. Nak mencuci muka pun malas. Nak dijadikan cerita masa trimister pertama, nad dekat kampung, jadi terlupalah bawak ephyra skin bar ni..dekat kampung entah pakai sabun muka siapa-siapa ntah..haha..main pakai je asalkan cuci muka..


Sampai satu tahap, muka makin jadi teruk dan kusam. Memang duduk dalam rumah jele..muka dah macam mak nenek, hantu jerangkung pun ada..hahhaha..kalau tengok gambar kat atas tu la gambar masa event #kelabbloggerbenashaari blogger day out. Dah tengah sickness pun masih nak join event. Nak buat macam mana rindu dengan mereka-mereka ni walaupun tak larat..sampai sana ada seorang akak blogger tegur "pucatnya nad, nampak sangat muka tu"..masa tu pulak jerawat tumbuh tempek alat solek tebal..tapi still nampak jugak..seee..haishh


Lepas je balik kuala lumpur..terus pakai ephyra skin bar ni. Memang terbaik ephyra skin bar ni. Dalam masa seminggu nak pakai muka dah tak kusam..makin cerah..putih tau dak..hahaha..jerawat pun dah mengecut..Nad pakai 3 kali sehari..waktu pagi, petang dan tengah malam. Almaklumla masa tu nak jadi cantik balik..Alhamdulillah..sekarang nad keluar pakai bb cream dengan bedak compact je..takde dah make up tebal-tebal..

 Cara nak guna sabun Ephyra ;
- Basuh muka
- Basahkan sabun Ephyra dengan sedikit air.
- Gosok Sabun Ephyra di telapak tapak tangan sampai keluar buih. Nad suka sabun Ephyra sebab buihnya banyak..lagi banyak lagi bagus untuk muka.
- Gosok dekat muka selama 5 minit, kasi bersih seluruh muka. Sapu lembut je. Takyah ganas-ganas..
- Lepas tu bilas dengan air.
- Kalau waktu malam, sabun ni nad buat mask..biarkan sekejap dalam 30 minit..pastu baru basuh..;)
- Bau sabun ni sangat wangi..

Ephyra Skin Bar ni pun boleh dipakai untuk badan..bagi hilangkan bau badan..atau masalah yanga ade dekat badan tu..

EPHYRA SKIN BAR mengandungi :
  • Bearberry Alpha Arbutin A Extract paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit. Bersama-sama dengan Glutathione ia membantu menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam
  • Glutathione. Kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut. Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit. Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembentukan parut tebal.
  • Kolagen. Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.
 Kalau nak kelihatan cantik sihat dan bertenaga..bolehla whatsuup 01137943782
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. o day memang kena try.. mcm best je tgk perbezaan wajah nad tu.. nak cantik macam nad jugak.. sobsss

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lagi produk ephyra ni walaupun promotionnya meluas :) takut nak guna sebarangan produk sebab kulit sensitif :'(

    ReplyDelete
  3. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete