JUMPA LEE KWANG SOO DI ZOO NEGARA

in , by Nadia Johari, 22:46:00
hai assalammualaikum

Jumpa Lee Kwang Soo Di zoo Negara - Siapa yang tak gumbira bila dapat jumpa peserta Running Man ni. Nad pun dah mula gila dengan rancangan ni. Dekat Astro penuh record rancangan Running Man ni, sampai nak padam pun sayang, sebab nak tengok ulang-ulang. Tak bosan cerita die ni sebab dalam perlumbaan ada buat jenaka. Permainan yang menarik dan hadiah yang best tu..Pertama kali nad tengok Running Man, nad dah tertarik dengan seorang ni iaitu Lee Kwang Soo..hahahaa

Mulanya nad tengok kehenseman..Jong Kook, tapi lama-lama, terpikat dengan Lee Kwang Soo pulak..hehehe..Selepas banyak kali tengok running man, nad dapat tau dia dikaitkan dengan Zirafah sebab badannya yang tinggi tu..hahaha..Walaupun dia seorang pengkhianat, sebab dia suka khianat kawannya, nad tetap suka dia..kihkihkih..


Baru-baru ni nad ada pergi zoo bersama #kelabbloggerbenashaari. Dalam perjalanan jumpa Zirafah dan masa tu teringatkan Lee Kwang Soo..hahaha..teringat masa Running Man episode berapa nad tak ingat. Running Man masa dekat tempat haiwan, dan Lee Kwang Soo dijumpakan denagn kembar die iaitu Zirafah..hehehe..time-timejugak bila nad jumpa Zirafah, kekonon nak buat macam Lee Kwang Soo tarik perhatian Zirafah, tapi apakan daya, Zirafah tu sibuk tengok dauh..hahahhaa..


Tiga sebab nad suka Lee Kwang Soo:
1) Memek Muka dia semasa rancangan Running Man
- Memang pertama kali tengok, memek muka dia menjadi..hahaha..kalau tengok je mesti tergelak. Sikapnya yang bersahaja dan tidak mempedulikan imejnya sebagai seorang pelakon sewaktu beraksi dalam Running Ma. Malah Eksperi muka yang dibuat lee Kwang soo tidak dibuat-buat..hehee

2) Tarian robot unik dan pelik
- Pertama kali nad tengok Lee Kwang soo buat traian pelik dia, dah memmbuatakn perut, usu semua bergoyang..hahaha..gelak sakan tengok cara dia menari. Dengan muka yang serius dan tarian yang lawak siapa lagi yang boleh tahan? Sedangkan anggota dan juga para tetamu jemputan Running Man juga ketawa terbahak-bahak. Kadang-kadang sukati dia la nak buat tarian apa..hahaha..dahla tinggi..itu jela tarian yang dia boleh buat.

3) Suka sebut "Tidak" atau "Atee ke Andwae"..tak taula bahasa korea..haha
- Lee Kwang Soo suka sebut perkataan Tidak bila ada yang dia tak puas hati atau gagal melakukan misi..hahaha..comel je dia ni bila sebut..hahaha...

Okla layan running man jap..hehee

SHARE 5 comments

Add your comment

  1. Salaam singgah malam jumaat nad..")

    Kan, tengok muka pun dah kelakar.. wawa follow #917

    ReplyDelete
  2. IQ ada simpan episod RM sampai ke berapa ratus ntah, dari episod satu....tapi sejak bulan 4 hari tu stop sebab lebih suka layan online....

    kwang soo comel even seorang betrayer..huahuahua~

    ReplyDelete
  3. wah dah jadi trademark kwang soo ya

    ReplyDelete
  4. kite pun suka kwang soo kak. muka dia tu, hahahah

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS