hai assalamualaikum

Amar Baharin Keluarkan Baju Kurta Anta Slimfit -Hah!! dah nak raya haji ni, korang dah cari baju untuk ayah, abang, pakwa belum..huhuhu. Cerita pasal raya ni, kaum adam iaitu kaum lelaki mesti tengah cari baju yang sesuai, kain yang berkualiti,cantik dan bergaya. Maknanya kalau boleh nak lain daripada yang lain kan. Takkan nak fesyen yang sama je, iaitu baju melayu..







Meh nad nak bagitau, sempena hari raya haji bakal tiba ni, Amjifaexclusive ada mengeluarkan baju Qurta Slimfit khas untuk para lelaki..lelaki sahaja ok..Amjifaexclusive adalah milik seorang pelakon iaitu Amar Baharin bersama rakannya. Siapa tak kenal dengan Amar Baharin. Pelakon yang semakin melonjak naik. Bab kontroversi tak nak ceritala kan..hehehe..Amar Baharin telah mengeluarkan satu baju Qurta khas untuk lelaki. Sebelum ni dia keluarkan jubah, lepas tu dapat idea untuk keluarkan baju Qurta lelaki pulak.


Harga RM 139

Baju Qurta Anta dikeluarkan dengan  5 warna iaitu ungu, biru, hijau,kuning dan peach. Warna yang sangat soft dan ceria. Ciri-ciri baju Qurta Anta
- Kain yang sangat berkualiti iaitu 100% Italian Cotton
- Friendly wudhuk sebab ada zip di tangan
- Slimfit ( mengikut bentuk badan )
- Saiz dari S sampailah ke XXL.. 
- Ada poket dibajunya
- Harga baju RM139

Meh belanja gambar baju Qurta Anta Slimfit ni yang pasti buat korang tergoda untuk terus beli kerana designnya yang berlainan dan trend terbaru zaman ni. Tengok Amar baharin sendiri pakai pun dah smart dan lawa. 






Mesti korang tergoda kan lepas tengok Amar Baharin pakai ni..hehee..sebab nad pun dah tergoda..nak belikan untuk ayah dan husband ni. Mana satu pilihan korang??..cepat-cepat grab, takut nanti terlepas pulak kan..raya haji ni mestilah nak smart kan. dahla Slimfit tu. Disebabkan baju ni Slimfit, pesanan ye, kalau korang yang selalu pakai saiz S, mestilah beli saiz M untuk baju Qurta ni untuk lebih selesa..sebab dia slimfit, takut kalau ikut saiz nak masuk dengan keluar nanti susah..hehee


Hah mesti korang para lelaki dah tak sabar nak bergaya. Cepat whatsuup no tertera untuk tempah baju Qurta Anta ni, takut takde saiz ni..hah dah melepas...kalau korang nak boleh pergi ke instagram amjifaexclusive atau contact no +60166860645 atau email
amjifaexclusive@gmail.com



Oh lupa nak cakap..ade peradua Repost, Tag dan Win dekat Instagram..ape tunggu lagi, nak dapat baju Qurta Anta Slimfit free..p join sana..cepat-cepat sebelum contest tu habis. Mudah je, korang repost and Tag kat comment bawah gamabr tu seramai kawan korang yang boleh!! diaorang kan pilih pemenang bertuah secara random yang tag dan repost paling banyak. Contest tutup sampai hujung bulan ni ye...






Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Nad, Kak Nina berkenan colour hijo tuu... Cantik!

    ReplyDelete
  2. Color2 terang ni memang cantik sangat.. fuh...tergoda..

    ReplyDelete
  3. semua warna kita berkenan! hehe

    ReplyDelete
  4. memang akan beli kat husband satu ni.. nak dia encem cam Amar gak! heheheee

    ReplyDelete
  5. cantik semua colour,harga pun berbaloi..

    ReplyDelete
  6. Amar !! haha jelesnyaaaaa KBBA dapat jumpa Amar. Btw cantik giler baju kurti dia, bagi tunang pon cantik :D

    Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

    Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

    ReplyDelete
  7. Purple tu lawa je..sejuk mata kalau nengok org tersayang pakai..ehhh..hehe

    ReplyDelete
  8. QA03 Hijauuuu...fuyooo bergaya ..cantiknyer kaler hijau

    ReplyDelete
  9. paling suka colur diaaaa... lawa giler... design pun simple n sempoi... smart!!

    ReplyDelete
  10. Menarik kan kurta moden. Kainnya pun material yang terbaik!!!

    ReplyDelete
  11. Cantiknyaa yg warna biru tuuu ! Nak beli 1 laa nak buat hadiah..

    Jom meriahkan giveaway mimin kak nad ^.^

    ReplyDelete
  12. Saya berkenan dengan kurta ni..nmpk smart..

    ReplyDelete
  13. Nad, jangan beli untuk pakai sendiri plak, bagi kat husband dgn ayah tu... Hehehe

    ReplyDelete
  14. cantik gak, nice color huhu. boleh la pakai buat raya haji nanti :D

    ReplyDelete