hai assalammualaikum

Makanan Segera Daripada Salees Food - Malam-malam, tak sah kalau tak lapar. Lagi- lagi kalau tengah update blog atau tengah menonton tv. Mulut asyik nak kunyah je. Nak masak memang malas la, lagi-lagi nak potong bawang la, potong cili la, nak masak nasi la. Kalau dah datang malasnya, memang takla nak buat tu semua. Nak senang kalau ada makanan segera, terus siap depan mata.  Hah haritu pergi ke bengkel imej Wawa Idris, salah satu penaja bengkel tu  ialah daripada Salees Food. Sales Food ni jual makanan segera..wahhh, best bebeh..ni la benda yang dicari.

Sales Food adalah sebuah syarikat di bawah Golabal Tradelink (M) Sdn Bhd. Bermula tahun 2001, mereka memulakan perniagaan dengan menjual produk kecantikan dan kesihatan di bawah nama " Kayla Beverly Hills". Bermula pada tahun 2014, mereka telah menjenamakan produk mereka dengan tagline " Instant Autentic malaysian Food".


Salees Food ada jual macam-macam makanan segera. Antara makanan yang disajikan oleh Sales food adalah, instant masi lemak, chicken floss, BBQ Chicken Slice Pack, Kuih siput, Mini Fried Rempeyek, Fried Dhall Nuts, Ready To Eat: Spicy Anchovies and Spicy Tamarind.


Kacang dhal goreng??.. selalu makan kuah kacang dhal dengan roti canai je..hahaha..ni ade goreng rupanya. Buka sahaja plastik dia, terus makan. Layan time tengok tv. Sudahla rangup, memang takkan berhenti makan. Bungkusan pun berkualiti, kedap udara, sebab taknak bagi makanan lemau. Bagus tu!!!..orang kita sekarang berfikir memang kreatif.. sampai makanan pun boleh dibuat macam ni. Kalau macam ni memang mudah kan.


Produk lai, serunding ayam ni. Buka je penutup botol dan tuang serunding tu dekat nasi..aumm..sedapp..



Bagus tidakk makanan segera daripada Salees Food ni..Takyah dah asyik makan meggi je yang boleh merosakkan otak tu..heehe..Tengok makanan segera Salees Food ni, semua makanan yang mengenyangkan dan selamat. Boleh dimakan pada bila-bila masa sahaja. Sesuai untuk pekerja pejabat yang malas nak keluar makan, yang lapar waktu malam dan pada mereka yang nak cepat.. 

Lagi sesuai untuk mereka yang nak pergi travel ok. Dah boleh bawak makanan berkhasiat dan mengenyangkan ni ke mana sahaja. Pergi baca blog mereka yang penah merasa makanan kesedapan salees food ni. 



Nak order, kot-kot nak p travel..boleh cuba Salees food ni..
Website    :- http://salees.com.my
Facebook :- SaleesFood
Instagram :- Salees_food
Contact : En Lufty - 0192862828 
Email: mohdlufty@gmail.com




Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Senang sikit nak makan time travel kan

    ReplyDelete
  2. memudahkan nak bwk ke mana mana ni .

    ReplyDelete
  3. http://madey09.blogspot.my/
    kenalkan blog Etuza..blogger biasa ja

    ReplyDelete
  4. wah cantik pakaging dia dan mudah dibawa

    ReplyDelete
  5. menarik juga ni... ada variasi dalam makanan segera selain brahim n maggi...

    ReplyDelete
  6. menarik juga ni... ada variasi dalam makanan segera selain brahim n maggi...

    ReplyDelete
  7. boleh laa ni sebagai pengganti megi..hihi

    ReplyDelete