hai assalammualaikum

Perfect Sunscreen + Flawless Foundation Cosmoderm - Kalau sebelum ni tak kisah pun kalau tak pakai produk yang mempunyai SPF tinggi dan sunblock. Sebab dulu, nad ni bukan jenis yang pikir pasal kecantikan. Tapi sekarang, sejak baca blog-blog beauty bloggers, orang review, banyak kepentingan sesuatu produk tu yang mempunyai SPF tinggi dan dua dalam satu. Maksudnya suatu produk yang pelbagai..jimat di situ. Sekarang cuaca takyah cakapla, ya ampun..panas sangat, kalau tak pakai apa-apa produk boleh hitam oo...


Meh nad nak kenalkan satu produk daripada cosmoderm iaitu Perfect  Sunscreen + Flawless foundation dengan SPF 35PA +++++..hamik kau..hahhahaa..semakin tinggi SPF, semakin bagus sesuatu produk. Spf yang tinggi mampu memberi pelindungan kepada diri anda daripada cahaya matahari. 


Perfect Sunscreen + Flawless Foundation Cosmoderm ni didatangkan dengan 5 warna. Ikut warna kulit you alls la kalau nak pilih tu. kod 01: Nude, kod 02: Natural Pink, kod 03: Natural Beige, kod 04: Medium Beige dan kod 05: Tawny Beige. Bestnya foundation ni boleh digunakan untuk semua, dari kanak-kanak sampailah ke dewasa. Bestnya produk ni ia berwarna putih, tak melekit dan terus meresap ke kulit. Pakai sedikit je pastu ratakan ke muka. Kulit jadi sekata je


Mempunyai 10 manfaat
  • Memudarkan parut
  • Mengurangkan garis halus
  • Memudarkan jeragat
  • Menyembuhkan parut
  • Mengunci kelembapan
  • Meneutralkan radikal bebas
  • Meratakan tona kulit
  • Menganjalkan kulit
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Memberi perlindungan dari sinaran UVA dan UVB dengan SPF35 PA+++

Hah kalau korang boleh ke Farmasi yg berdekatan,Watson or guardians ada jual, atau beli je Online di http://www.cosmoderm.com.my/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. mmg produk cosmoderm best. muja pun guna multifuntion cream cosmoderm. best sgt. heeee

    ReplyDelete
  2. Teringin nak pakai produk dari Cosmoderm..

    ReplyDelete
  3. Wife tgh cari produk yg sesuai nie.. blh suggest yg ni huhuu.. :D

    ReplyDelete