hai assalammualaikum

Anizon Inner Neck - Masalah nad bila tak pakai inner, muka nampak bulat dan shawl bergerak sana sini. Sebab tu nad suka pakai inner sebab muka nampak bujur, kemas dan selesa. Sebelum ni nad pakai inner separuh muka, lepas tu apa nad buat untuk nampak tajam, nad koyakkan belakang sikit..huhuhu..lagi satu nad tak suka inner yang ada awning, tak best keras-keras depan tu.

Nad selalu layan youtube, tengok cara pakai shawl dan tertarik bila diaorang pakai inner neck, inner yang tutup leher tu. Kalau pakai inner neck, pakai shawl gitu aje pun takpe sebab dah tutup leher dan dada sikit. Dulu nad penah beli, tapi, lembik dan tak selesa. Lepas tu nad survey dekat instagram, tekan hastag #innerneck dan nad tertarik dengan inner neck ni. Nad pergi ke instagram dia, tengok lawa-lawa semua inner neck dia dan menetapi citarasa nad. Tanpa buang masa nad whatssup penjual tu dan terus rasa nak beli..hehhe...nak tau inne neck apa..hah...Anizon Inner Neck. Tengok model pakai pun dah terus tertarik.


Anizon inner neck pasti memenuhi citarasa korang. Sebab nad pakai pun anizon inner neck ni memang best. Anizon Inner neck pasti melengkapkan lagi penampilan yang cantik dan kemas ketika berhijab. Ok baru tau selama ni tengok artis lawa je pakai inner neck. Rupanya diaorang pakai anizon inner neck. Antaranya ialah Dato Siti Nurhaliza, Shila Hamzah, dan ramai lagi

Antara Kelebihan Anizon Inner Neck:
- rekaan penutup dagu untuk mematuhi syariah muslimah.
- mudah dibawa solat
- fabrik kapas yang menyerap peluh. Selesa untuk rambut.
- memberi ilusi wajah yang lebih bujur kerana bahagian hadapan wajah yang Tidak Lembik dan Tidak melekat.
- fabrik yang bergetah untuk sesuai dengan apa sahaja rupa bentuk



Bestnya inner neck ni, nad pakai je terus terbentuk dekat muka, tajam je atas tu..tak lembik. Tak payah digosok, nad terus pakai je..hhehe..selesa je dekat kepala. Tak gerak sana sini. Lagi satu inner neck ni tutup dagu. Memang puas hati..


Hah ni masa check up fariza 2 bulan..nad pakai inner neck ni dengan shawl jarang. Shawl ni nad tak pakai sebab jarang. Jadi nad pakai inner neck nak tutup semua tu..selamat dah..

Nad beli 2 inner neck iaitu warna hitam dan peppermint green. Dapat free shawl dengan 2 brooch..hah..apa lagi cepat grab..



Anizon inner ade dua jenis..satu tutup leher, satu lagi jenis pendek.

Nak cuba inner neck anizon ni..boleh layari
Facebook: Rubie gallery
Instagram: Rubie Gallery

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours