Hai assalammualaikum

Headband cantik Dan Murah - Bila tengok barang baby ni, alahai geramnya..dahla comel-comel, lawa pulak tu. Memang menarik perhatian. Asal nampak, tangan gatal nak beli..hahaha..duit habis dekat barang baby je. Mommy dengan daddy tak dan langsung nak shoping. Setiap hari kalau boleh nak anak nampak comel, kemas, cantik, hensem, smart, dari atas sampaila ke bawah, tak kirala anak lelaki atau perempuan.

Macam nad, dari mengandung lagi dah pikir nak gayakan dia macam mana..hehe..kadang tengok anak artis berpakaian, comelnyala..mulalah kita berangan nak pakaikan dia macam mana. Bila nad tau nad bakal dapat anak perempuan, mulalah dalam pikiran nak pakaikan gaun, skirt, corak berbunga. Tak lupa juga aksesori kepala iaitu headband..hehe..


Hah macam mana, comey tak baby fariza pakai headband ni. Kalah mommy tau. Mommy dulu pun tak pakai macam ni..huhuhu..rambut fariza dahla sikit, pakai headband baru nampak keperempuanan kan..hehe..macam-macam headband fariza dapat. Alhamdulillah..terima kasih kak irrayyandotcom.


Headband pelbagai corak dan warna. Bestnya headband ni, ia kemas, berkualiti dan boleh diadjust ikut kepala. Macam kepala fariza kecil, jadi kene tarik sikit. Tak menyakitkan kepala. Kalau tertarik dengan headband ni, korang boleh pergi ke 
facebook : rayyan kata dan 
instagram: irrayyandotcom
Blog: http://www.irrayyan.com

headband ni mak budak pun boleh pakai ni..hahaha

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Comel sgt dia. Muka ikut ayah dia 💁🏼

    ReplyDelete
  2. sy anak laki..xleh nk bergaya sgt lah..huhu

    ReplyDelete
  3. kalau untuk baby girl, memang geram tengok item2 memang cute2..

    ReplyDelete