hai assalammualaikum

Kerana Wajah Comel, Dapat Diskaun Harga - Inilah yang terjadi dekat anak dara nad sorang ni ha. Eh! Memang sorang pun sekarang..nak tambah lagi..kene pergi honeymoon jauh-jauh la..hahaha..ceritanya bila jalan-jalan shoping dekat Tesco. Salah satu tempat wajib untuk.nad bershoping, sebab rumah dekat dengan Tesco tu..hahaha..


Sejak ada anak ni, pergi mana-mana mesti anak yang ditengok dulu. Takkan nak tengok maknya pulak kan..bukannya lawa pun ..comel adalah..tapi sekarang anak dah amik alih..anak jadi perhatian..hahaha..Siapa tak suka baby kan!!!.. tengok baby kecik,comel, gebu gebas mesti geram kan. Nak gomol-gomolnya kalau boleh.

Bagusnya fariza ni, dia jenis senyap, cool dan tak takut dengan orang. Mungkin dia tak kenal orang lagila kot. Tak tau dah besar nanti..hah!!!.. Bila pergi kedai tu, semua cakap, comelnya dia..kiutnyaa..pipinya masyallah..banyak lagila..ade tu siap ambil dan dukung dia. Dia senyap je..redha apa orang tu buat. Dicium, dipeluk..bestnya boleh dia senyum memanjang..hahaha..mommy apa lagi, cari barang shoping la kat kedai tu.




Tiba satu kedai jual barang mainan dan baju kanak-kanak. Mommy ternampak satu anak patung ni..harga RM10.. memnag murah..jadi nad pun belila..sebab fariza ni time tido nak kene pegang something..selalu pegang tangab mommy dulu erat-erat..taknak bagi lepas..dah mommy nak buat kerja macam mana..jadi bagi kain..ermm lain pulak macam berbulu..jadi cadang nak beli pating. Hah dah jumpa ni..belila..

Orang kedai tu nampak fariza. Macam biasalah dia cakap, comelnya..kiutnya..bambamnya..mommy senyum jela. Pastu dia cakap, " sebab you comel, RM5 je patung ni".. Nad yang terkejut..hah!!.. hahaha.." thank you uncle ".. Dapatla fariza patung zirafah ni dari harga RM10 ke RM5..huhuhuhu..


Kenapa mommy pilih zirafah??.. sebab mommy suka Lee Kwang Soo cerita running man tu..haha..Lee lwang Soo kan digelar zirafah..hehe..lagi sebab leher zirafah kecik, jadi senang dia pegang.. Sekarang tido dengan Zirafah ni la..hehhe..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. moga2 Fariza besar nanti tinggi mcm kwang soo jgk la. Hihi, kita geng sbb minat kt si panjang ni.
    Fariza, awak memang comel. pipi tu mintak sikit boleh??

    ReplyDelete
  2. Memang comel... nak cubit2 pipi jer smpi nanges.. eh.. gurau jer... mmg comel... :) :)

    ReplyDelete
  3. adeh pp dia layutnyaaaa...hehe....mmg bikin org geram la

    ReplyDelete
  4. murahnya...kat sini tak dpt kot rm 10..fariza dapat rm5..geram kat pp pau dia tau.

    ReplyDelete
  5. best la dapat tido dengan zirafah lepas ni..heheh

    ReplyDelete