hai assalammualaikum

Sohaini Cookies - Bila fikir tentang majlis pertunangan atau perkahwinan mesti pening nak bagi doorgift apa kan. Macam nad la dulu, berapa banyak kali cari dekat google, doorgift apa yang sesuai nak bagi dekat tetamu. Siang sampai ke malam fikir, kadang sampai takleh tidur fikir pasal doorgift ni, serabut weii. Kalau boleh nak cari doorgift yang kosnya tak banyak dan cantik.

Ada sesetangah orang suka bagi barang perhiasan, ada jugak suka bagi makanan. Macam nad aritu bagi makanan iaitu coklat. Sebab takdelah doorgift tu terbiar dan terbuang. Tapi nad tak review doorgiftbtu sebab dia punya bekas tak menepati citarasa nad..huh..geram pulak bila fikir balik..tapi dah selamat dahh..Hah ni nak bagitau, kalau korang yang penin nak fikir doorgift apa nak bagi, ni ha, Sohaini Cookies ada. Murah pun murah beb..


Nad dah rasa Sohaini Cookies ni. Sedap dan rangup. Siapa suka makan biskut Armos, macam tu la rasanya tapi yang ni tak terlampau manis. Sohaini Cookies ni ada tiga rasa iaitu:
Flavor: 
👉 Mocha
👉 Milo
👉 Expresso Coffee 
Harga : 250g RM18
              450g RM28



Untuk Doirgift pulak, bentuk bekas dia macam ni. Harganya berbeza..ikut korang la nak berapa.

Door Gift: 
RM2.00 each ( Below 500pax) 
RM1.50 each ( Above 500pax)

Sedia untuk tempahan Door Gift bagi majlis: 
💜 Birthday Party
💜 Engagement
💜 Wedding
💜 Event

Hah dah ade idea apa nak bagi untuk majlis korang. Cepat-cepat order ok. Maklumat lanjut 

IG : @sohainicookies.
FB : http://www.facebook.com/sohainicookies
Contact: Sales & Marketing Cik Atikah Norbaki 017-9145640





Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours