hai assalammualaikum

Fariza ada peminat dari Korea - Huh bila anak lagi femes dari mommynya..mula mommy cemburu..hahha..takpe kecik lagi..memang comel..harap dah besar pun fariza comel dan cantik..auchh..hahaha..yang tak boleh blah, fariza dah ade peminat dari korea. Korea kau!!!.. 

Semalam jalan-jalan dekat shoping mall ecurve, sebelum nak ke ikea. Jalan-jalan masuk satu kedai adidas. Mr mafia memang suka barang adidas ni. Nad suka tengok jela, nak belinya tak mampu dengan harga macam tu. Tapi tertarik dengan satu kasut adidas ni. Lawa giler..kalau bawak p korea lawa ni..hahaha..tak pun bila pervi travel..terbayang-bayang kasutnya..


Lepas tu, nad nampakla cermin, apa lagi bergambarla dengan anak dara depan cermin. Orang perempuan, biasalah, pantang nampak cermin. Tiba-tiba datang satu perempuan, terus pegang tangan baby fariza. Dia sebut dalam bahasa yang nad tak paham..hahaa..memula ingat orang nepal ke, tapi dia ada sebut perkataan " otoke, otoke".. nad pun fikir jap bahasa apa tu erk..jepun ke korea???.. hahaha..


Lepas tu terpaksa bercakap dalam bahasa englis dengan perempuan yang berspek mata. " where are you from" . Dia cakap " korea". Wahh!!. "You holiday here".. tunggang terbalik english ku..haha.. dia cakap " no i study here".. ok..

Habis digomol-gomol baby fariza. Weii dia lagi suka..dia memang tak takut dengan orang..hahaha..lagi senyum ada la..untung la awak ye..kecik-kecik dah ada peminat..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. hihih..pasni kenan korea la tu..hihi

    ReplyDelete
  2. Geram sangat tengok anak kak nadia tu.. Pipi rasa nak gigit2 je.. Hehehe maybe kakak korea tu rindu nak baby kecik juga.. Eheks

    ReplyDelete
  3. nasib ada peminat perempuan.. kalau laki? hahaha...

    ReplyDelete