hai assalammualaikum

Merahnya Bibir!! Nampak cantik, nampak munggil gitu - Nad tau, orang lain dah guna lama dah gincu ni, nad je baru nak guna. Dah lama nak cari gincu yang merah menyala tu, tengok orang lain lawa je pakai, menyerlah bibir dari jauh kau. Nad selalu pakai gincu yang tak pekat, jadi tak salah cari satu gincu yang menggoda..hahahha..



Gincu ni dulu femes sangat, ramai yang beli. Nad tertarik dengan gincu ni sebab warna dia je. Tengok gambar, cantik sangat bibir tu. Padahal kita tau, gambar kadang-kadang tak betul..hahha. Gincu yang femes tu, gincu Kissproof la. Dia macam-macam warna ada, tapi nad amik code 18..kod 18 ni memang warna merah..lagi kita sapu lagi pekat warnanya..


Ingatkan dalamnya panjang macam gincu biasa atau boleh diputar, rupanya pendek..hehhe..kata orang kene asah kissproof ni. Tapi nak asah macam mana ye????.. hahaha..confius jap. Nampaknya takleh guna kerap..nanti cepat habis..pergi masa event jela..hehehhe..




Sifatnya yang kissproof tu la yang best. Sebab tak tanggal. Bila minum air pun tak melekat dekat cawan. Cium anak pun takdak merah walaupun warna dia merah menyala..

Tapi bila makan, kau basuh mulut, pastu lap mulut dengan tisu, boleh tanggal la..

Warna-warna kissproof ni semuanya menarik. Nad beli dekat instagram junn_arjuna. Nad beli sekali gincu aloevera ni. Junn_arjuna ada macam-macam produk kesihatan korang pergilah terjah instagram junn_arjuna. Kot ada yang nak kurus..hehhe..selamat bershoping.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. cantik nye kaler merah tu..menyerlah..

    ReplyDelete
  2. dulu kite pun pernah nak beli kissproof ni. nasib try dulu sbb ada tester. utk kulit kering kalau pakai serius tak lawa. sbb dia kesat sangat bila pakai. huuhu. lagi prefer pakai lips matte yg bentuk dia mcm kissproof jenama silkygirl. yg tu pun matte jugak. best!

    ReplyDelete
  3. sangat cantik....nk beli sebutir :p

    ReplyDelete