hai assalammualaikum

Pavlova Mengiurkan -  " salam kak rara, boleh order pavlova tak".. kak rara" hah boleh2, bila-bila boleh order". huh..kau tau nad ngidam masa mengandung lagi tau tak..punya lama aku aim pavlova kak safurara ni. Selalu tengok status facebook dia, ade update pasal pavlova ni..lagi mengiurkan dan membuatkan air liur nad meleleh..sedih masa mengandung tak dapat sebab kak rara buzy bebenor..pastu boleh pulak dia whatsup time nad dah dekat kampung menunggu hari..takkan dia nak hantar dekat klang tu..jauh nor..


Lepas fariza dah keluar..nad dah balik kuala lumpur, baru dapat rasa pavlova ni. Dulu tak suka kek-kek macam ni..sebab takut tekak tak dapat terima, tapi tengokkan ramai permintaan pavlova kak rara ni, aku pun terpengaruh nak memakannya. Ya ampun, rasanya manis, sedap gitu. Walaupun manis, tapi tak perasan nad dah makan 4 ketul dalam satu hari..hahaha..lepas dapat je pavlova tu, balik terus buka dan makan. Lepas makan satu..makan lagi..makan lagi..dan makan lagi..hahaha


Kesian fariza, masa dalam perut tak dapat rasa. Dah keluar, lagi rak dapat rasa..hahaha..tengok jela anak ye..sila marah aunty rara sebab tak tunaikan permintaa mommy masa mengandung..hahaha..kesian meleleh air liur dia..nasib tak banyak..fariza nak rasa, hah hahrap-harap rasa pavlova mengalir dekat susu mommy ok..hehhee..



Hah yang nad order ni pavlova nutella namanya..nad ni kalau takde coklat-coklat macam lain macam..hahha..jadi buhla nutella tu..harga RM35 untuk 10 pcs..memang wajib order 10 ok..hah terliur dak..macam mana nak order..

Boleh pergi ke
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours