hai assalammualaikum

Kek Batik Cheese Dan Coklat - Nak buat kek batik bukannya susah macam buat kain batik tu, tapi nad tak sempat nak buat, beli jele.. Tengok bahan-bahannya memang mudah je, cuma kena buat betul-betul baru dapat yang elok, kalau tak nanti ada yang lembik, keras tak pun terlebih manis. Lagi satu kek batik ni tak payah bakar, adun semua bahan, lepas tu letak dalam dulang dan simpan dalam peti ais..siapp..Macam nad cakapla, tak mampu nak buat, jadi beli jela..hehe. Kek batik selalu kita tengok coklat je kan, ada yang rajin bubuh coklat cair tu sebagai toping dia, tapi yang nad beli ni ada cheese..yummyy!!!..


Ni saiz paling besar. Nad mintak special sikit..hahaa..Sebelah toping coklat kecik-kecik tu, sebelah lagi cheese..Kek ni nad makan sorang..hahaa..Takdela, kongsi dengan mr mafia dan Fariza..sekarang nad kena berkongsi, Fariza pun suka kek batik ni..

Sebenarnya kek batik ni dijual saiz segiempat tepat macam nad punya satu jenis je, sama ada Cheese atau Coklat, tapi kalau korang nak mintak special macam nad ni, kenala contact penjualnya ye..kot dia boleh buat. Hasilnya pun cantik je, tak comot. Harga saiz macam ni, RM55. Ada saiz kecik panjang tu harga RM15 tak silap..


Bagi dekat sikit..aummm..hehee. Nampak tak isi dia yang padat, dipotong pun tak rapuh. Nak tunjuk lagi cheese dia tu..bukan sikit, banyakk oo..Sekali masuk mulut, mmpphh..sedap sangat..Masuk peti ais berapa kali pun tetap cantik.

Hah! jangan termimpi pulak, cepat-cepat order. Korang boleh order dengan Azlina contact di 0179880752. COD area Klang. Kos penghantaran ikut tempat..hehe..apa-apa silalah whatsup nak tau ye.. Cepat-cepat order, rugi tak rasa.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Baru nak sign out blog, tetiba nampak entry kak nad! Sedapnya, terliur Azwar tengok. Bak sikit ;)

    ReplyDelete
  3. Alahai... Sedapnya.. Tergodai I.. <3

    ReplyDelete
  4. Huishhh sedapnyaa kek cheese! Ena suka cuma tak boleh bebanyak, cepat muak

    ReplyDelete
  5. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda

    ReplyDelete
  6. Hello semua,

    Saya seorang pemberi pinjaman swasta, i menawarkan pinjaman pada kadar 2% ini adalah syarikat yang sah dengan penghormatan dan perbezaan kami bersedia untuk membantu anda dalam apa-apa masalah kewangan yang anda kami menawarkan semua jenis pinjaman jadi jika anda berminat dalam tawaran pinjaman ini sila hubungi kami di e-mel kami: (anggadiman1@gmail.com)

    Juga menyediakan butiran berikut supaya kita boleh meneruskan dengan pinjaman serta-merta.

    Nama:
    Jumlah yang diperlukan:
    jangka masa:
    country:
    Tujuan pinjaman:
    Pendapatan bulanan:
    Nombor telefon:

    Hubungi kami dengan butiran di atas pada e-mel kami: anggadiman1@gmail.com

    Salam kepada anda semua.

    ReplyDelete