imaan suci wipes, imaan, imaan circle, imaan lovers, makeup remover, wet tissue, easy solat, makeup malaysia, hilang makeup sepantas 10saat

hai assalammualaikum

Iman Suci Wipes - Selepas makeup, nad memang wajib kena pakai makeup remover. Kalau terus basuh, takut makeup masih ada, dan buat kulit nad naik jerawat. Sebab tu makeup remover amat penting bagi nad. Lagi satu, kulit nad jenis sensitif, tak boleh yang jenis berminyak atau ape, jadi untuk makeup remover pun nad amik berat isi kandungan dia.



Kalau sebelum ni nad pakai makeup remover jenis air. Haritu kawan perkenalkan nad dengan tisu basah Iman Suci Wipes khas untuk makeup remover. Macam biasa nad akan tengok kandungan dia dan feedback orang lain tentang Iman Suci Wipes. Bestnya tisu Iman ni, ia tanpa alkohol, pembuang solekan water proof dan berfungsi sebagai 2 dalam 1 iaitu membersih dan menyegar. selain itu, ia sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, memang sesuai dengan nad.



Kalau sebelum ni, nad pakai makeup remover jenis botol, jadi kalau nak pergi mana-mana penuhla beg tu. Botol dahla besar..hahaha..Tapi dengan adanya Iman Suci Wipes ni, nad boleh bawa ke mana sahaja, sebab saiz dia yang kecik. Dalam satu plastik pun ada 10 helai. banyak dah kan tu.



Boleh dibuat untuk wudhu pun. Yela kalau nak solat, muka mesti kena bersih kan. Jadi bawalah Iman Suci Wipes ni. Cepat je dia tanggalkan makeup kita. Tak perlu lap muka kasar-kasar, cuma lap biasa je, dah tertanggal makeup. Best sangat Iman Suci Wipes ni..

Satu tisu basah Iman boleh cuci selurih muka. Dari maskara, gincu, jimat dah dekat situ..


Iman suci wipes ni wangi, baunya macam minyak wangi. Jadi bila sapu dekat muka, sedap je bau dia. Muka pun jadi lembut je. Sejak nad pakai Iman suci Wipes ni, jerawat nad kurang naik. Tu bestnya. Kadang makeup remover boleh penyebab jerawat naik. Selain itu, Iman Tisu Wipes ni boleh digunakan untuk kesegaran muka, contoh kalau panas, kau lap je muka dengan Tisu Iman ni..hehee..best giler..

Berminat nak try Iman Suci Wipes ni, boleh contact info kat bawah ye.. Sebarang pertanyaan mengenai harga juga boleh wasap je Hazirah Syah tu haa.. Agen Imaan Suci Cleansing Wipes yang berdaftar :). Iman Suci Wipes boleh digunakan bukan sahaja perempuan malah lelaki..hehee..

Info Lanjut
Fb : https://www.facebook.com/ms.hazirah
Instagram : instagram.com/iuzira
Whatsapp : 0193922261
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours