hai assalammualaikum

Muka Nampak Natural Dan Mesra Wudhuk - Ni salah satu barang makeup yang nad dah jatuh cinta sekarang ni.



Ni la dia Glowing DD Moist Cake 3 dalam 1 daripada Nurraysa. Produk ni dah dikenali, tapi baru ni nad tertarik nak beli..hehe. Sebab apa???.. sebab produk ni tidak menggunakan bahan kimia dan mampu merawat kulit. Semua dari bahan semulajadi. Tu yang bestnya. Nad pun sekarang, kena cari produk yang bahan semulajadi untuk rawat muka.


Namanya Moist Cake, tapi bukan kek coklat tu..hahaha..Teksturnya macam moist cake tu..Sangat ringan bila sapu dekat muka dan tak pekat. Muka nampak natural gitu. Code kaler pulak ada tiga, dark, medium dan light. Ikut kesesuian kulit korang la ye.

Tak payah bawak foundation, concealer dan bedak compact sebab Glowing DD Moist Cake ni dah memang 3 dalam 1. Sesuai untuk mereka yang suka berjimat, tak suka beli banyak barang makeup dan nak bersiap cepat. Sapu terus dekat muka, bubuh eyeliner sikit dan gincu..siap..


Suka dengan Glowing DD Moist Cake ni sebab cara pakai pun mudah. Cuma sapu je dekat muka. Macam nad bekas jerawat ada, jadi, nak tutup bekas jerawat tu, nad sapu banyak sikit la. Dalam masa 5 saat je muka nampak glowing. Tak nampak macam pakai bedak langsung.

Muka nampak natural dan tak perlu makeup tebal. Lagipun ia tak nampak bercapuk, kulit tak kering dan rasa lembap moist gitu. Lagi satu nad suka sebab lepas sapu dekat muka dia bau wangi sangat..yeee..wangii betull..

Meh nad beritahu kelebihan lain


DD MOIST CAKE- Menyerap air, mesra wuduk & boleh dipakai ketika bersolat.

✔ Teksturnya ringan dan tidak melekit.
✔ Nampak seperti tidak pakai make-up.
✔ Produk halal & menggunakan bahan semula jadi.
✔ Water-base foundation
✔menyerap air tanpa silicon
✔ Boleh pakai ketika solat


Macam nad cakap tadi, selain mencantikkan dia mampu merawat. Glowing DD Moist Cake memberi 6 manfaat dalam 1 iaitu sebagai Makeup - Treatment - Defence - Whitening - Moisture - Oil Control
Makeup - kulit wajah lebih glowing & flawless.
Treatment - merawat masalah kulit wajah seperti
Masalah Jeragat, Jerawat, Kulit Berminyak,
Kulit Gelap, Kulit Kering, Kulit Sensitif, Parut Jerawat,
Penuaan Kulit dan Pori-pori Terbuka.
Defence - Dengan SPF 50, kulit wajah anda akan
dilindungi dari sinar UV matahari dengan lebih lama.
Whitening - memutihkan wajah ada secara semula
jadi dan 2x lebih pantas dari biasa.
Moisture - mengekalkan kelembapan
& meningkatkan kolagen pada bahagian muka anda.
Oil Control - Mengawal masalah kulit berminyak
berlebihan walau di bawah terik matahari.

Nad dah guna selama dua minggu lebih..alhamdulillah sesuai dengan muka. Dah jatuh cinta dengan produk Nurraysa. Owner Nurraysa pun cantik kan..Kalau korang nak boleh contact
Aima Mohammad
Fb : Aima Babycomel
ig : Babyaima
Tel : 0175040585
Email : aimacomel787@gmail.com
SHARE 8 comments

Add your comment

  1. Waaa, syoknya kita baca review dari Nad :)
    Alhamdulillah, seronok tengok bila ramai yg dah jatuh cinta dgn Nurraysa punya produk lg2 hot item dd moist cake ni.

    Cantik mommy Fariza 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Nad, kak ana memang pernah guna produk Nurraysa ni, Alhamdulillah sesuai dengan kulit kak ana dan anak-anak :)

    ReplyDelete
  3. Macam best jee. Thanks share kak Nad.

    ReplyDelete
  4. Tengah naik produk ni sekarang and yang penting wudhuk friendly

    ReplyDelete
  5. Okey baca review nad nih rasa cam best pulak..beli nurraysa tu dah agak lama tapi belum pakai, nnt nak pakai..hehe ��

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS