hai assalammualaikum

Pemain Drum Terkenal Black Wings - Haritu pergi kenduri kawin rumah kawan mr mafia. Dah habis makan tu,mr mafia borak dengan seseorang. Nad dalam hati macam biasa tengok lelaki ni, tapi dekat mana ye..ermm..Pelakon ke??..Biasalah , kadang ingat muka tak ingat nama..hehehe. Masa tu mr mafia pegang Fariza, tiba-tiba Fariza terus nak pergi dekat lelaki tu.


Dengan selambanya dia, terus melekat dekat lelaki tu. Daddynya nak amik dia tak mau..hahaa. Agaknya muka lelaki tu sama dah dengan daddy dia, cuma kulit berlainan sedikit..hahaha. hidung dah hampir sama tu..hahaha..


Relaks je..heyy awak..tu bukan daddy awak la..hahhaa..

Lepas tu baru dia tersedar kot. Terus pergi dekat daddy sebenar dia..Peluang nad bertanya dekat mr mafia. Siapa lelaki tu. Mr mafia pun cakap la " tu pemain drum kumpulan wings, Black '..lorrr yeke..hahaa..baru teringat..ok. Macam mana nak ingat, tengok rambut la dah pendek. Selalu rambut dia panjang..hahaa..


Video dia main drum..fuhh..


Oh ni pengantinnya..Selamat Pengantin Baru kak Putri. Semoga bahagia sampai ke anak cucu.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Wahh untunglah Fariza... bestnya.. lama tak tngok pic black wings terkini.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..haha..nad jumpa depan2 pun tak ingt..haha

      Delete
  2. Bulatnya pipi fariza :O

    Nad, cmne nak buat "leave us a message" tu.. ada tuto tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..ni suami yang buat..hahaa.die ade dftar satu laman web ni..

      Delete
  3. ambooiii baby... tahu2 je nak pergi kat drummer femes.. jeles la muja tgk nad kurus je walaupn dah deliver.. huhuu

    ReplyDelete
  4. Adakah anda memerlukan pinjaman segera kami menawarkan pinjaman di seluruh dunia untuk yang memerlukan pinjaman peluang perniagaan yang anda mempunyai yang cari adalah di sini lagi. e-mel kami di: mohanmendcompany01@gmail.com

    ReplyDelete


  5. Hello, Do you need a loan from The most trusted and reliable company
    in the world? if yes then contact us now for we offer loan to all
    categories of seekers be it companies or for staff usage. We offer
    loan at 3% interest rate, Contact us via email:
    mrwilliam751@gmail.com

    ReplyDelete