KFC CHEEZY ONION CRUNCH BIASA JE

in , by Nadia Johari, 12:36:00
hai assalammualaikum


KFC Cheezy Onion Crunch - " Sedap sangat ke KFC Cheezy Onion Crunch ni  bang, tengok dekat iklan beria dia makan cheese tu" " sedap ke cheesenya tu "..banyak persoalan nad dekat mr mafia, dia pun bukan boleh jawab sebab di bukan kerja dengan KFC..hahaa..last-last dia cakap, apa kata malam ni kita pergi makan KFC. Nak sangat tau rasa dia macam mana kan..



Malam tu pun pergi KFC, jadi mr mafia orderla KFC Cheezy Onion. Sekali dia bawak macam sajian dinner plate dan snack plate je..hahaa..Mana cheese dekat ayamnya lor..Rupanya cheese diletak dekat bekas tu hah. Seketul tu..loorrr..sedihh jee..Punya dalam gambar gah kau tunjuk cheese tu meleleh dekat ayam, rupanya kena buat sendiri. Punya berkobar mr mafia cakap dekat kaunter, mana cheese macam dalam gambar..hahaa..lepas tu siap tunggu mangkuk cantik, kot-kot cheese diletak dekat mangkuk cantik macam dalam gambar gak..tapi tak punn..hahaa..Ni la expectation vs reality..


Ni la cheezy Onion tu. Biasa je rasa dia. Nad ni memang kurang gemar makan cheese. Tapi kalau cheese tu sedap memang sukala, tapi Cheezy Onion ni rasa dia masam macam..ermm tak kena makan dengan ayam. Last-last makan dnegan sos juga..hahaa..

Harga pulak RM12.50 untuk 2 pc combo, ade yang lebih ayam, lebih sikit harga..huhuu..
SHARE 10 comments

Add your comment

  1. dah agak mesti iklan je lebih :( baik makan yg biase-biase punyer kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. teringin jugakk.. tapi macam tertipu je dengan iklan

    ReplyDelete
  3. Laaa macam tu je ke cheesenya? Tgk iklan kemain lagi

    ReplyDelete
  4. Laaa macam tu je ke cheesenya? Tgk iklan kemain lagi

    ReplyDelete
  5. salam kak,adoi baru nak merasa.. heheh..
    em.. ada orang suka cheese ada yg tak,nak tahu mcm mana rasa sendiri..hihi

    ReplyDelete
  6. iklan memang hover.
    aida da agak dah.
    mesti tak serupa dgn iklan :(
    sedih la ekk...
    better amik yg biasa aje. confirm tau dah rupa nyer camne :)

    ReplyDelete
  7. Tak cuba lagi ni nanti kena try hehehe suka cheese..

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS