PATUNG BEAR DARI BANDUNG UNTUK FARIZA

in , by Nadia Johari, 23:14:00
hai assalammualaikum

Patung Bear Dari Bandung - Haritu ada seorang rakan nad ni dia pergi ke Bandung. Best tengok dia pergi bercuti, nad ni entah bila dapat jejak ke sana. Bila dapat jalan-jalan melancong. Sentiasa berdoa murah rezeki dapat pergi bercuti negara orang ni. Mungkin suatu hari akan jejak kan. Takpe jangan mengeluh...pasti akan pergi jugak. Oh berbalik cerita pasal kawan nad ni, dia dulu seorang blogger, tapi dah tak berblog, tapi dia ada buka butik dan jual alatan makeup. Korang boleh tengok ke SMD Boutique Cafe dan Yicosmetic.

Haritu kawan kita ni tanya pasal alamat semua-semua la, sebab nak pos barang dari bandung untuk Fariza. Untung jadi budak kecik ni, semua dapat..ehhee. Tapi tak cakap pun barang apa. Nad pun bagila. Lepas tu dalam beberapa hari sampaila barang tu. Nad yang excited buka..hahaa..sebab ingat barang review..kahkahkah..padahal tengok nama dah dari siapa..kihkih..



Bila buka, wahhh..patung bear comel, warna biru pulak tu. Heyy, maknya yang suka warna biru, anak tak tau..ahaha..Maknya yang jeles sebab warna biru..hahaah..Habis dibeleknya patung tu.

Maaf muka dia memang macam tu..hahahha..Tapi hati dia gembira..

Oh kawan kita nama dia Tya Salmid. Terima kasih Tya. Akan ku jaga bear ni elok-elok..hehe.
SHARE 7 comments

Add your comment

  1. Haha, muka dia memg cenggitu ehh, sooo cute fariza with her new bear biruuuu.....

    Happy Belateddd Birthdayyyyyyyyyy gituu

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... nadia,

    alahai comel nyer main anak patung...

    mselim3

    pls: pape pun "happy belated birthday'

    ReplyDelete
  3. Adakah anda memerlukan pinjaman segera kami menawarkan pinjaman di seluruh dunia untuk yang memerlukan pinjaman peluang perniagaan yang anda mempunyai yang cari adalah di sini lagi. e-mel kami di: mohanmendcompany01@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Hello, Adakah anda memerlukan pinjaman dari syarikat yang paling dipercayai dan boleh dipercayai
    di dunia? jika ya maka hubungi kami sekarang untuk kami menawarkan pinjaman kepada semua
    kategori pencari sama ada syarikat atau untuk kegunaan kakitangan. kami menawarkan
    pinjaman pada kadar faedah 3%, Hubungi kami melalui e-mel:
    mrwilliam751@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Hello, Adakah anda seorang lelaki perniagaan atau perempuan? Adakah anda dalam mana-mana
    tekanan saya membiayai atau memerlukan dana untuk memulakan anda sendiri
    perniagaan? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk menyelesaikan hutang anda atau membayar
    bil-bil anda? Adakah anda mempunyai skor kredit yang rendah dan mempunyai
    kesukaran mendapatkan pinjaman daripada bank-bank tempatan dan lain-lain
    institusi kewangan? Saya ingin memaklumkan kepada anda bahawa tawaran pinjaman
    pada kadar faedah yang rendah 2%, jika anda berminat untuk mendapatkan
    pinjaman daripada kami, sila hubungi kami melalui e-mel: (AUGSTINEJUNIO@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  6. Hello !

    Do you need a legitimate and fast loan service?
    We are currently offering 3% Loans of all Kinds, Business loans, Personal Loans, Car Loans, Agricultural Loans, or Project funding? We offer loans to companies and individuals worldwide, debt consolidation, even though you have a
    low credit scores and finding it hard to get Loans from your local Banks or any financial institutions? , and now having a hard time dealing with your bank, or any other financial institutions? Do you need an urgent loan if yes Email us back via (ryanloaninvestment@outlook.com) we Give all types of Loans.

    Apply Now and get your cash urgently!

    * Borrow between 5000 to 50,000,000 euro
    * Choose between 1 to 30 years to repay.
    * Flexible loan terms and conditions.

    All these plans and more,contact us now.

    contact us via email: for the loan company who assisted me here is their contact details (ryanloaninvestment@outlook.com)


    Regards
    Management.
    Call number :+27 (0603170517)
    Contact Your Speedy Loan Now!

    ReplyDelete
  7. We have direct and efficient providers of Bank Guarantee (BG’s), Insurance Guarantees,Confirmable Bank Drafts, Standby Letters of Credit (SBLC) medium term note (MTN) and Third Party Guarantees. which are specifically for sell/lease at leasing price of 4+1% /32+2% for selling price.
    If you are a potential Investor or principal looking to raise capital, we will be happy to answer any questions that you have about this opportunity and to provide you with details regarding these services.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with the providers of these instruments.


    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:

    1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
    2. Total Face Value: Eur 10M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
    3. Issuing Bank: Barcley's Bank , HSBC Bank London, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
    4. Age: One Year, One Month
    5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
    6. Delivery: Bank to Bank swift.
    7. Payment: MT-103 or MT760
    8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking day.


    BELOW IS OUR FCO PROCEDURE

    WE will arrange for a fresh cut BG/SBLC EURO/USD $10million to 100billion in favor of your company with Euro clear access code and block code as well as the ISIN and CUSIP numbers and Common Code of the SBLC from Barclay's Bank to enable you verify it at a lease cost of 4+1% After which you will transfer Euro cost fee to validate the instrument before it is delivered by swift MT199/MT799 pre-advice and finally via MT760 and the beneficiary is expected to pay 4% lease cost via MT103 to providers funding bank after verifying and authenticating the swift MT760 from issuing bank Barclay's, hsbc, and deucthe bank etc.
    Contact us for outstanding service, competence & professionalism;

    For all inquires Contact:


    Name: Yusuf Adams.

    Email:yusuf.adm12live@gmail.com yusuf.adm12live@outlook.com
    Skype:yusuf.adm12live@outlook.com

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS