hai assalammualaikum

Servis Cleaner Maideasy.my - Tak larat kemas!! Penat kemas!! Semestinya. Setiap hari, nad perlu pastikan rumah sentiasa bersih. Selalunya, pagi kemas dapur, lepas tu terus ke ruang tamu. Habis bawah pergi atas pula, bersihkan bilik. Ya, rumah nad ni dua tingkat, tepi jalan pulak tu. Habuk memang selalu ada. Sebab tu setiap hari kena bersihkan rumah. Bersihkan sorang-sorang tanpa ada pembantu. Nak suruh suami,ermm..paham-paham jela.


Kalau sebelum ada anak, bersihkan rumah dalam satu hari je, satu rumah boleh bersih, tapi, sejak ada anak, mop rumah pun 2minggu ke 3 minggu sekali..haishh..Takkan nak biarkan rumah berhabuk, kotor kan, jadinya nad perlukan pembantu rumah sambilan. Cukupla dapat bantu mop lantai dan bersihkan bilik air pun dah memadai. Sesekali nak berehat dari mengemas..haha. Orang perempuan ni dapat berehat sehari pun ok. Mana nak dapat pembantu rumah sambilan?? Ada je ni ha, nad guna maideasy.my . Bestnya maideasy ni, partime maid dia orang tempatan, orang melayu. Senangla nak berkomunikasi.

Kelengkapan barang sendiri

Nad booking maideasy.my seminggu awal. lepas booking akan dapat sms telefon. Dapat sms telefon  mengatakan cleaner berkenaan akan datang rumah dalam pukul 9.00 ke 9.30 pagi. Dan harini dia datang jam 9.10 pagi. Okla kan. Menepati masa gak kan. Datang je terus tanya perkakas untuk mengemas. Diumukan mereka tak bawak alat kelengkapan mengemas, semua barang kita guna je. Diaorang cuma bawa diri je. Jadi pastikan dekat rumah lengkap dengan kelengkapan untuk mengemas rumah.

Puashati dengan Maideasy.my

Nad amik package popular iaitu RM80 untuk 4 jam pembersihan. Sepatutnya yang datang seorang je, tapi tiba-tiba datang dua orang. Rupanya yang seorang tu dia baru masuk kerja, kena training la. Bagusla datang dua orang, sebabnya rumah nad, kalau seorang je bersihkan, memang tak larat..hehhe..



Harga paling rendah RM20. Ada juga harga lain. Korang boleh tengok dekat gambar ni. Kira okla, diaorang datang sendiri.  RM20 adalah harga normal. Jadi untuk 4jam harga RM80 termasuk gst.

RM25 perjam ni untuk immedietly booking ( kebiasanya untuk booking kene 2 hari awal..jika  cust nk immdietly kene cas  RM 25) . RM76 adalah harga pakej setiap minggu selama sebulan contohnya korang dah tak perlu booking setiap minggu da...automatik maid  akan datang rumah sminggu skli pada hari yang korang tetap kn

Harga untuk weekdays and weekend lain. Weekend mahal sikit berbanding weekdays.








Ingat datang lap-lap tempat biasa je ke, takdenya..habis semua dia bersihkan, habis setiap sudut dia cuci. Dari dapur, bilik air, jamban, ruang tamu, almari, bilik tidur, mop lantai..fuh..Yang ni untuk basic je..memang wajib diaorang buat..



Ada juga special request yang korang boleh mintak, macam nad, mintak lap tingkap. Dah lama tak lap tingkap, habis kotor. Untuk special request lain bersihkan dalam peti sejuk, tingkap, gosok baju dan bersihkan dalam almari.





Hasil selepas 4 jam mereka mengemas, tu diaa..kilat weii..ada habuk dekat dapur, nad tak pernah bersihkan..habuk dekat dinding, tapi diaorang dah tolong nad bersihkan..suka giler..Dengan bahagian dapur yang berminyak - minyak tu pun partime maid ni lap sampai bersih .

Semuanya memang bersih. habis disentalnya semua bilik air, dan lantai.

Bilik tidur pun bersih dah..

Selain bersihkan rumah, maideasy.my ada buat servis lain juga, seperti mengecat, angkut barang dan bersihkan karpet. Rasanya nak suruh lipat baju pun boleh..hahaha..

Kalau korang terdesak, malas memang tahap tinggi nak kemas rumah..hah! guna je maideasy.my ni. Sebulan sekali pun ok..sesekali nak rehat kan..hehhee. Jadi si suami,kalau sayangkan isteri, bolehla suruh maid partime ni datang rumah bersihkan rumah. bagi isteri rehat jap..yang isteri tengah berpantang pun tu, hah!! boleh guna maid partime dekat maideasy ni..kann..

maideasy.my/link/Zt5XV

Boleh tekan banner untuk booking

Nak tau lebih lanjut boleh layari:
 Web : Maideasy
Facebook : www.facebook.com/maideasy.my
Instagram: www.instagram.com/maideasy.my
Operasi : 9 am to 5 pm (Daily)
( tutup pada cuti umum )



 


SHARE 21 comments

Add your comment

  1. Wah,puashati sangat nie Nad..boleh cuba nanti..

    ReplyDelete
  2. Wah,puashati sangat nie Nad..boleh cuba nanti..

    ReplyDelete
  3. bestnya ada maid part time sesekali boleh je hire diaowang, kemain hire huhuhu..best! tapi kat Johor ada ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tengok dekat maideasy.my..nad pun tak sure

      Delete
  4. Mmg sesuai bg yg super busy kan...

    ReplyDelete
  5. Mmg sesuai bg yg super busy kan...

    ReplyDelete
  6. wow..cuci bersih...terbaik lahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bersih..silalh booking..sebulan sekali pun ok

      Delete
  7. Nak try gak lah nanti, penat laa nak kemas sental satu rumah...walaupun umah kecik je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah kan..rumah kecik pun kalau tak bersih rasa rimas..

      Delete
  8. bagus ni.. menyenangkan kita yang tak de masa ni kan

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hah yay..tak larat nanti leh panggil partime maid ni

      Delete
  10. Akak pun dpt offee ari ru tp sayangnya xde kat Seremban...

    ReplyDelete
  11. wah bestnya. hhahaha. siap ada org kemas rumah.

    ReplyDelete
  12. ada plan nak panggil derang ni jugak.. tq nad bg review ni.. selalu panggil maid ofc.. pun rega utk 2 org rm100 plus kena amik dia orang lagi. so ini boleh sgt lah kan

    ReplyDelete
  13. This is a mundane subject but a safe hair removal drain cleaner needs a place in your house review on green gobbler

    ReplyDelete
  14. You understand your projects stand out of the crowd. There is something unique about them. It seems to me all of them are brilliant. See in details

    ReplyDelete

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS