hai assalammualaikum

Bila Laki Berusia Dukung Budak - Shoping dekat Tesco, macam biasa mr mafia yang akan dukung Fariza. Tangan lelaki lagi gagah dan sado bila dukung anak, nad dah tak larat nak dukung Fariza..hahha. Nad dahla kurus, Fariza pula berat makin bertambah. Memang lenguh nak dukung dia selalu. Kan nampak macho bila si ayah dukung anak..hahahaha..


Ceritanya, habis shoping, nad makan dekat kedai mamak. Fariza makin lama makin.bosan duduk dekat babychair tu. Jadi, mr mafia amikla dia bawak jalan-jalan dalam Tesco semula. Fariza dah dapat kaki, memang suka jalan je. Sampaila dekat satu tempat orang tu promote insurans.

Ni mr mafia yang cerita dekat nad, orang insurans tu cakap " abang, ni cucu ke ".. nad dengar, nad senyum je..hahaha..orang insurans tu cakap dua kali " abang, ni cucu ke".. mr mafia pun jawabla, eh tak ni anak..hahahaha..lepas tu tak tau ape jadi. Mr mafia blah kot.. Malu orang insurans tu..kihkihkih...

Nad memang dah bayangkan, dan pernah berborak dengan mr mafia pasal umur ni, " abang, kalau Fariza darjah satu, umur abang masa tu dah 50 lebih kan..uishh mesti diaorang fikir abang ni atuk Fariza kan".. hehehe..ketawa nad masa tu..sebab sampai terbayang-bayang. Tapi nad ni tak boleh biarkan mr mafia nampak tua, suka nak nampak kemas dan muda..kita isteri dia, kena la jaga..huhuhuhu..

Umur biar meningkat, asalkan kekal muda dan bertenaga..cewahh..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. huhu..mmg xpelik la klo org tgok ingt cucu dia..

    ReplyDelete
  2. betul betul
    kat sini nad kena mainkan peranan
    kena ubah penampilan ddy fariza biaq nampak mcm datuk k..

    ReplyDelete
  3. hihi oke lawak. takpelah nampak tua yang penting ada zuriat.org laki ni kalau disolek memang nampak muda punyalah.

    ReplyDelete
  4. haha suruh bercukur.. kekekekeke. sama la lisa dengan mak kdg org ingt mak tu nenek.. sebab lisa anak bngsu hahaha umur pun sama mcm anak buah .

    ReplyDelete
  5. penampilan tu nad.. kena ubah sikit kot.. touch up dengan inai ke.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. haha ramai orang suka prejudge

    ReplyDelete
  7. hitamkan rambut..habis cerita...baru nampak mudah..hehehe..confirm nad tkut nak lepaskan dia jalan sorang2...

    ReplyDelete
  8. ni lah masa nk try the power of make up! wohoaa!

    ReplyDelete
  9. lelaki kalau kena gaya memang smart.. pakai wangi², tak nampak muka pon dah boleh tergoda.. hahaha..

    ReplyDelete
  10. Ayahnya kuat kerja. Sebab tu nampak naik semua rambut putih

    ReplyDelete
  11. Tapi kalau bercukur tak nampak tua pun..suami akak umur 37 pun dah beruban kepala..heheh..

    ReplyDelete
  12. Dlu kita pn orng dok ckp, ehh, nk kawin ngn suami yng jrak 8thn ke.. x nmpk mcm jauh beza?? Tp biar la orng nk kata apa pn. Dh jdoh kn.

    ReplyDelete
  13. Betul2. Myb mr mafia awak kena inai rambut dan uban. Jiwa kena muda..hehe. kongasam betul org tu.

    ReplyDelete
  14. salam... nad... ada baiknya tidak post bende yang sensitif begini...

    ReplyDelete