Domino's, Domino's Malaysia

hai assalammualaikum

Makan Dominos - Kalau dah jalan-jalan, perut mesti la lapar kan. Lepas selesai jelajah KL Tower Mini Zoo, kitaorang semua decide nak makan dekat Dominos. Nad memang tak pernah makan dekat Dominos, tapi selalu tengok kawan-kawan pergi makan Dominos macam sedap je. Kitaorang pergi Dominos dekat The Weld berdekatan dengan KL Tower.

Nampak tak kitaorang serbu Dominos..hahaa. Orang kaunter terpaksa layan kitaorang punya pesanan. Tapi kitaorang behave, takde ganas..hehee. Jadi nak amik tempahan tu smooth jela..Jadi nad pun pesanla menu yang nad.


Nad amik satu set, iaitu ada pizza, air dan roti. Cukupla untuk dua orang makan. Tapi bukan satu set, order sekali dua set..hehee. Nad order Sambal Vegge dengan Beef Peperoni, air dengan roti garlic.


Sambal vegge ni pedas, tapi bahan dia semua sayur..hahaa. Nad manala tau, pilih ni pun sebab mr mafia nak yang pedas. Sebab tu beli satu set lagi..hehee.Tapi sedap juga, pedas dengan sayur. Sayur pun sayur cendawan, tomato, cili benggala dan ape ntah nama dia warna ungu tu. Sebab ada cendawan tu dia yang sedap..ehhee.

Roti Gralic, lembut je..


Air boleh pilih, nad pilih air pepsi. Comel pulak ada senyuman ni.


 Set Beef Pepproni nad bawak balik. 


Masa ni Fariza dah tidur. Dia memang, selalu bagi can dekat mommynya nak makan dengan tenang..hehee. Bunyi bising ke, budak lari-lari tak kisah, tak bangun pun..hahaa.


Ok kenyang alhamdulillah. Puas dah..boleh layari https://www.dominos.com.my/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. sedapnya beef pepperoni tu..feveret...

    ReplyDelete
  2. Wah wah. Sakan dia lawss weekend yaa fariZa. Hehe

    ReplyDelete
  3. Minggu lepas baru je baham domini pizza.. nyum2

    ReplyDelete
  4. alaaaa... fariza tidur.. tak makan la budak bambam tu.

    ReplyDelete
  5. pagi2 tgk post ni terus rasa lapar... adehhhh..

    ReplyDelete
  6. Wah, sambil makan sambil anak tidur kat riba :)

    ReplyDelete
  7. wow sedapnya.. mummy tak redeem lagi..hehehe

    ReplyDelete
  8. hamboiii budak bam yg susah nak senyum dh tido ekkk... Senang maknya nak makan..hehee

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum nad...amboii sedapnya layan pizza dominos ni...:)

    ReplyDelete
  10. nyumm nyumm ... dominos memang best!

    ReplyDelete
  11. alahai lapar pulak menengok si domino ni

    ReplyDelete
  12. Sy suka lagi domino than pizza hut. Sedap kan

    ReplyDelete