Digi, Digi Prepaid , Dogi Prepaid Best

hai assalammualaikum

Digi Prepaid Best Pek Permulaan Internet

Masalah nad bila balik kampung, mestila asyik fikir pasal internet. Kalau boleh nak pelan internet yang murah, sebab nad pun jarang balik kampung. Jadi pakai mobile data pun sekali sekala. Jadi kalau boleh nak cari internet yang untuk sebulan dengan harga yang murah.

Pernah sebelum ni pakai pelan U..murah memang murah, tapi lama-lama dia ada masalah pulak, boleh pulak dia makan duit topup kita..haremm betul..Lepas tu kat kampung ni hanya boleh pakai maxis je, sebab semua keluarga pakai maxis. Memang line bagus la. Jadinya nad pun pakai maxis..Tapi hanya satu pelan memang tak bagusla, sebab dia pun kadang-kadang boleh pulak penggunaan data dah separuh. Sedangkan baru beli..adoii..penin..

Blogger, tanpa internet memang tak boleh hidup. Yela dengan nak online facebook, instagram, blog lagi.

Kelebihan Digi Prepaid Best

Dan hari tu adik ipar bagitau, pakai digi. Dia kata laju. Nad pun tak tau pulak, sebab dulu masa belajar, pernah guna digi tak jalan pulak. Tapi bila adik ipar cakap laju, tak fikir apa, beli la pelan Digi ni.


Bab-bab nombor, apa yang bagus, nad memang tak pakar. Beli jela asalkan boleh guna. Masa tu mr mafia pun tolong cakap ape yang bagus. Jadi nad pilih Digi Prepaid Best, sebab harga cuma RM8 je. Dan semalam nad balik kampung, cuba guna mobile data Digi ni, yesss..gembira sangat..sebab dia laju..fuh legaa..

Ni yang dapat
- Free 4g Plus internet with daily usage
- Enjoy Free 200mb internet when you spend RM1 in a day.
-  dapat redeem ( limited time offer )
- Free Social Messaging. Always online basic internet for Free.
- 6 sen/30second and 6 sen /sms to best 20 kawan digi
- lain tu 12 sen / 30 second, 12 sen / sms

Mungkin macam mahal, tapi berbaloi untuk nad la. Sebab boleh guna dekat kampung. Blogger nad buat review, dekat mana-mana boleh, jadi internet wajib ada. Tak risau dah bila balik kampung. Masalah internet dah takda. Kalau dekat bandar nad guna unifi..huhu..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours