Cheesetart Sedap, Cheesetart Murah, Cheesetart Putrajaya.

hai assalammualaikum


Haish tak tertahan rasanya setiap kali cheesetart dia post dekat facebook dan instagram. Gebu-gebu kau. Akhirnya cheesetart dia dalam genggamanku..hehehe. Nad memang suka makan cheesetart yang isinya penuh. Baru puas makan. Lagi best cheesetart macam-macam jenis. Baru tak jemu nak makan.


Hah!! Jangan tak percaya, ni la dia tukang buat cheesetart tu, abang Korie. Tapi bukan dia seorang buat, dia dibantu bersama isteri tercinta..hehhee. Selalu, kalau ada event KBBA, dia akan, sponsor kek yang dia buat, haritu pertama kali dia bawak kek mangga. Masyallah sedap sangat..Lepas tu event lain pulak, dia bawak congo bar..Setiap kali bawak, nad memang akan rasa. Sedap siott!!..tak tipu..Dan baru-baru ni untuk photoshoot, dia sponsor kek brownies..terbaikk kau..


Suka sangat brownies dia sebab tak manis dan bercorak-corak gitu. Bukan satu masuk dalam mulut, lebih dari satu..sampai jilat jari kau!!..Terima kasih abang korie..

Disebabkan mereka yang order kata sedap, nad pun dah jadi salah seorang pelanggan dia..hahha. Tak tahan tengok..seriuss..Nad order mixed cheesetart dengan abang Korie. Mixed cheesetart dia ada coklat, ada strawberry, ada yang biasa..


Rangup tart dia. Makan satu, lagi satu dan satu..hahhaha...tak sedar dah makan 5 biji. Seriuss, sedap, terbaik!!..korang meleleh tak tengok nad makan..hahha..maaf-maaf. Korang kalauyang nak, bolehmr je order dengan abang Korie ni,.


Khaisya Delite Homemade
019 622 8446 / 017 349 5797
Instagram : Khaisya Delite
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. wahhh hebat abam tu.. kalah unni da

    ReplyDelete
  2. adoi betul2 megugat keimanan .. malam2 ni tak tido tengok tart gebu pulak boleh di bawa ke alam mimpi

    ReplyDelete
  3. aduhh tengok makanan malam2 ni buat rasa lapar la pulak

    ReplyDelete