hai assalammualaikum

Surprise Pujuk Suami Dan Anak Dari Teddyprank - Selepas kejadian yang menyedihkan semasa birthday anak << klik nak tau lebih lanjut, lusanya kita bagi kejutan lagi. Kejutan untuk memujuk..hahaha. Ni kali kedua nad buat kejutan dekat mr mafia. Sebelum ni buat kejutan birthday dia, kali ni buat kejutan untuk memujuk..hahaa. Nad kan suka buat kejutan-kejutan ni, isteri yang romantik kan i..hahaa..

Buat kejutan bukan untuk hari istimewa je tau, kejutan untuk pujuk pun boleh, konfirm, diaorang akan senyum dan hargai apa kita buat..kihkih. Nak jimat buat kejutan dua dalam satu..Kejutan untuk birthday anak juga. Haritu tak belikan dia kek, hanya bawak pergi playground je, kali ni ada kek siap dengan surpriseeeeeee....

Surprise ni semua nad buat last minute. Mujur ada Teddyprank bantu nad. Senang kerja..Nad nak buat semua sendiri, memang tak boleh la..dahla tak reti bawak kereta, celah mana nak pergi beli belon , kek semua, pulak tu takda masa..huhu..

Plan ni semua memang kena sabar, walaupun kau main terjah je. Yang penting jadi!! Bukan senang nak ajak mr mafia keluar kalau takda apa nak buat. Jadi alasan, nak belanja anak makan. Kebetulan hari Khamis tu, Fariza ada check up klinik, lepas habis check up terus pergi ke Mytown Cheras dan makan di kedai Mr Dakgalbi. Macam biasa, nad akan buat macam biasa je, padahal jantung dah laju, macam mana la surprise ni nanti..hahaa. Jadi ke tidak ni.

Thank you Teddyprank, surprse delivery terbaik..

Bila tengah syok makan tu, sekali Si Wawa datang dari belakang. Dia tak bagitau pun dia dah sampai..hahaa..Weii bukan lelaki kita je terkejut, tapi dengan nad sekali terkejut..haha..Pandai Wawa ni tau. Tak menahan tengok muka mr mafia weyy, nad pun baru nak berlakon nak tau awek mana bagi suami kita ni..amboiii..hahaa..Tapi, tak terkata pulak..kihkih..( kau jangan cari nahas nad )..


Korang tengokla video ni, hehehe..Tengok muka dia, dengan terbeliak biji mata bila nama dia disebut..kah. Dan Fariza sekali, dia pun terkejut sebab nama dia disebut dan ada orang ucap " Happy Birthday " dekat dia..Siap ada kek..yeahh..Orang yang tenagh makan pun duk tengok je..hahaa..

surprise untuk mereka berdua

ciuman kasih sayang buat surprise..hahaa

Terima Kasih Teddyprank..Korang memang awesome..terlaksana juga buat kejutan untuk dua orang tersayang ni. Tersenyum mr mafia dan Fariza, pujukan selesai.. Kihkih. Suami terharu, anak gembira, mommy puas hati..hheheh.

Teddyprank Memang Terbaik

Pertama kali nad guna khidmat Teddyprank ni. Risau juga, macam mana la surprise tu nanti, yela last minute. Tapi, alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Yang penting kena fokus dengan apa yang ko nak buat haritu..haha..Yela, dah bagitau mana lokasi dan waktu untuk surprise tu, kalau lain jadinya memang tak menjadila.. Buat semata nak pujuk orang tersayang..



awat kiut sangat kek ni

Tak sabar dia nak makan kek dia

Masa nad order delivery surprise ni, semuanya guna whatsup sahaja, contoh macam kita nak buat surprise macam mana, apa yang kita nak bagi dekat orang tu, belon macam mana, ucapan apa, bagitau lokasi dengan waktu penghantaran. Hasilnya ada belon I Love You, sejambak coklat dan kek. senang kerja kan. Yang kek tu pun nad tak tau kek apa sebenarnya..hahaa..Pandai juga diaornag pilih kek tu..sesuai dengan anak dara kita tau..

happy family

Amacam, korang ada rasa nak buat surprise dekat seseorang tak. Memang nad rekomen korang guna team Teddyprank ni. Tak kisahla surprise untuk apa pun seperti:
🎂 Birthday
💍 Anniversary
🤕 Get well soon
🍫 I'm sorry
🎓 Congratulation
❤️ I love you
🎁 saje suka-suka nak bagi pun boleh.

Pilih mana korang suka , Teddyprank boleh terus hantarkan ke tangan penerima dan taraaaaa, konpem si dia terkejut dan gembira. 😍😘 .Tak kisah area mana, as long as dalam KL dan Selangor, diaorang boleh hantarkan.  FREE BELON, FREE KAD & FREE DELIVERY IN KL‼

Teddyprank, Secret Surprise Planner

Nak tengok pakej lain di Teddyprank boleh layari

🎈 Facebook: @teddyprank4u
🎈 Instagram: @teddyprank
🎈 019-7564019
📞 http://www.wasap.my/60197564019
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. alaa lisa nak tedy prank juga.. buat tuk lisa pleasee

    ReplyDelete
  2. Menjadi jugak pujukan tu .
    Happy besday fariza

    ReplyDelete
  3. Zira tak ada pun org buat surprise nak juga kak nad

    ReplyDelete
  4. Wahhh kemain ye terkejut haha..seronok lah tu..tak terkata..nad pun terkejut gak..mmg menjadi lah prank ni..

    ReplyDelete
  5. Wahhh seronok kalau tgk org tersayang happy kan.. Best dapat suprise ni ❤️

    ReplyDelete
  6. best kalau dapat suprise.. suka. hihi..
    wah senang boleh order macam ni. kadang-kadang plan last minit kan...

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat buat suprise. Kita ni kalau nak buat suprise asik tak menjadi. Sudahnya kita yang tersuprise balik. Haha
    Tapi macam nad, dapat balas mesti lega dia lain macam kan..

    ReplyDelete
  8. Okpkos lah terkejut kan daoat surprise daripada isteri. Seronok rasa

    ReplyDelete
  9. So sweet LA u. ..
    I will surprise too if someone stranger called me in public...

    ReplyDelete
  10. wahh..bestnya surprisekan orang tersayang..kek tu comellah

    ReplyDelete
  11. nanti birthday hubby TB nak buat surprise kat dia gak la...huhuhu.. guna teddyprank ni

    ReplyDelete
  12. Amboiiiii bersemut skrin oiii hahahhah bestnya wat seprais2 ni tak penah buat lagi nak try la hehehhe

    ReplyDelete
  13. sweetnya kak naddd!

    ReplyDelete
  14. Sekali sekala buat suprise kat orang tersayang mesti diorang terharu kan..nanti nak try jugalah buat macam nie untuk besday ayah hujung bulan nie..hihi

    ReplyDelete
  15. hehe best laa dapat surprise mcm tuu, siap ada kek, card, bunga, coklat bagai fuhh mmg complete set hehe. skrg mmg dh makin bnyk kan servis surprise mcm ni, mmg baguslah especially those yg sukakan surprise tu kan, mmg sweet 😁

    ReplyDelete
  16. Alololo suwit nyerrrr. Terbaik la Nad & teddyprank. Something yg sgt bermakna. Install memori yg indah dikenang di masa depan :-)

    ReplyDelete
  17. Wow bestnya dapat supprise kita pun tunggu juga sapa nak supprise macam ni kat kita hehehehe dapat coklat dan kek tu sekali ker.. Dah lah coklat kegemaran kita hehehehe nak nak nak...

    ReplyDelete
  18. Anyonyonyo sweetnye nad ngan husband. Ni kalau ada last minute plan nak surprise kan orang ni, memang senang guna dieorang je la

    ReplyDelete
  19. dah makin banyak orang buat surprise gini kan..tapi apa pun kita memang teruja dapat surprise gini..rasa on the air jer kan

    ReplyDelete
  20. Wah...sapa la tak suka kejutan kan..mesti la suka kan.
    Nnt nak try gak la bg2 kejutan kat en suami...hihi

    ReplyDelete
  21. Wahh... Seronoknya dpt surpriseee! Tengok raut wajah tuu memang berbunga-bunga. Kenangan terindah gini sure tak akan lupa sampai bila-bila

    ReplyDelete
  22. Menarik la Teddy Prank ni. Nampak berjaya apa yang dorang buat. Best best. Takut pulak kalo i buat tak jadi. Belon, kad dan penghantaran pun Free! Not bad la kompeni ni. Nak try someday.

    ReplyDelete
  23. Nervous bila ada peminat misteri hahaha... takut gaduh ngan isteri la tu hahahaha... comel sangat kan

    ReplyDelete
  24. This is so sweet, Happy Birthday to your husband, Teddy Prank mmg best if nak surprise someone on a special day.

    ReplyDelete
  25. Wah bestnya dpt suprise mcm ni. Tiba2 teringin pulak . hehehe. Sweet la Kak nadia treat husband mcm ni. Teddy prank ni pon macam best je. Nk try survey mana tahu berkenan nk prank someone. hehehe

    ReplyDelete
  26. wahhh untunglah org tu ada org surprisekan. mudahnya ada servis macam nie yer. tak perlu susah2 nak gubah sendiri jambangan tu. tinggal order je dan pilih nak jambangan seperti apa.

    ReplyDelete
  27. Bestnya dpt suprise.. mesti husband dan anak terkejut dan happy kan.. lisz pun suka pakai service mcm ni utk suprise husband dkt office.

    ReplyDelete
  28. Harapnya tahun depan adalah orang suprise kan kita ... happynya suami dan anak-anak kak nad... hilang penat seharian bekerja kalau dapat suprise cenggini

    ReplyDelete
  29. romantik gitu.. best juga kalau kadang2 dapat kejutan macam ni.. bagus servicenya, betul2 menjadi

    ReplyDelete
  30. Wah!! Menarik nie.. AM pun nak cuba la.. surprisekan adik AM nanti masa time dia nak khawin.. konon2 ada secret admire hantar.. confirm kecoh majlis.. hehehe

    ReplyDelete