hai assalammualaikum




Haritu nad ada event dekat Little Kingdom Maju Junction. Dah lama nak bawa Fariza dekat sini, sebab tengok tempat dia menarik untuk budak-budak. Tengok dekat bahagian luar pun dah menyeronokkan. Bukan anak je suka, mak pun suka..hehehe. Tapi masa ni tak dapat main, sebab cover event. Takpe ada rezeki lagi nanti kitaorang datang lagi. Bagi Fariza main puas-puas dekat sini. Jadi datang sini, kita ambil sekitar Little Kingdom sahaja la..hehee



Nak masuk sini kena pakai jam tangan. Lepas tu scan dekat nak masuk tu.





Suasana tempat ni macam dalam fantasi. Sana sini kartun. Ada banyak tempat sebenarnya, tapi nad tak teroka semua. Korang ada anak bolehla bawak pergi sini, sebab ada banyak aktiviti dekat sini.



Boleh memasak, ada pertunjukan. Banyakla.



Ala kita belanja gambar dekat luar jela..hehehe..Takpe, nanti ada rezeki,kita datang ye Fariza. Tunggu Fariza dah paham, dah pandai buat itu ini, kita pergi ye. Baru enjoyy..

Korang bolehla bawak anak ke sini.
Parkson Maju Junction,
Jalan Sultan Ismail,
50250 Kuala Lumpur
No tel : 0326020790
Waktu operasi : 11.00 pagi – 9.00 malam
Facebokk : Little Kingdom


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

0 comments so far,add yours