hai assalammualaikum

Macam mana persiapan raya korang, dah selesai belum..hehehe. Nad dah selesai, baju, kasut, tudung semua dah ada..Eh!!, baru perasan, barang makeup la. Lagipun, barang makeup nad nak hampir habis. Mestilah, nak melaram, nak cantik masa raya nanti. Kalau semua dah baru untuk raya, semestinya makeup pun nak baru juga..hahha. Masa ni la kita nak shoping. Shoping online je, tak perlu susah-susah keluar..Apa lagi pergi ke website barang makeup kegemaran nad, Althea la. Althea tengah ada diskaun ni.

Sebelum ni nad pernah beli beberapa barang dari Althea, memang best. Salah satu kegemaran nad masa beli dekat Althea ialah eyeliner yang nad guna setiap hari. Suka giler kot. Sejak tu, nad suka dengan Althea. Lagi menarik sebab kebanyakan barang makeup Althea ni murah, berkualiti dan paling utama semua barangan makeup original dari Korea ok..Sekarang pun tengah tengok barang apa nak dicari untuk raya nanti. Haishh..rambang mata kalau bab makeup ni.

Raya Bersama Althea: Beli Dan Dapat Hadiah Percuma

Ni nad nak ajak korang shoping dekat Althea sekarang. Sebab apa?? Sebab sekarang Althea sedang mengadakan satu giveaway iaitu Althea Raya Giveaway Special. Specialnya giveaway ni, setiap pembelian yang korang beli di Althea, korang akan dapat salah satu hadiah PERCUMA yang ada di dalam gambar seperti di bawah.




Raya bersama Althea, beli dan dapat hadiah percuma ok. Ya, ya betul ni, bukan cobaan. Lepas korang dah pilih barang apa korang nak beli, lepas tu tambah 1 item hadiah percuma ni di shopping cart korang, tapi terhad 1 hadiah percuma sahaja bagi setiap pelanggan. Althea buat promosi kaw-kaw punya. Siap dengan Free Postage lagi dengan setiap pembelian RM 99.


Lagi satu, Nad suka shoping dekat Althea sebab akan dapat box kiut dan comel warna pink tu. Tapi kali ni, sempena Althea Raya Giveaway Special ni, korang akan Limited Edition Box warna hijau. Kotak Althea ni memang cantik, nad dah kumpul kotak dia, tersusun rapi..hehe.

Apa lagi korang, jom shoping dekat Althea. Mata nad dari semalam tak berhenti tengok barang makeup nak masuk dekat shoping cart..ahaha. Nad pun nak hadiah percuma jugak..rugi weii kalau korang tak shoping dekat Althea sekarang, diskaun, dapat hadiah percuma lagi, dapat kotak limited yang cantik lagi..meriah raya weii..Jom kita terjah Althea
Website : http://my.althea.kr/
Facebook : https://www.facebook.com/altheakorea
Instagram : http://www.instagram.com/altheakorea



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. macam menarik je nad, barang2 dia pun macam ok la harganya, tak ada la mahal sangat

    ReplyDelete
  2. wah....nampak harga macam mampu milik je ni ;)

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat ni.. ramai yang dpt. why not me why notme :(

    ReplyDelete
  4. gojes la mommy fariza di pagi raya heheheh

    ReplyDelete
  5. tak sabo nak shopping dgn altheaaa.

    ReplyDelete
  6. bestnyeeee... ritu try beli tp x berjaya nk buat bayaran.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. packaging yang comel..selalu dengar pasal brand ni. menarik jugak.

    ReplyDelete