Bronies murah dan sedap, Brownies Boleh dipos,

hai assalammualaikum

Brownies DaridapurYanamib Sedap Dan Padat - Haritu nampak la dekat timeline facebook, instagram, ramai yang post brownies. Eh korang ni dah kenapa hah!!, pantang betul kalau orang post kek coklat ni. Tak boleh tengok, mesti terliur..hahaha. Kalau tak dapat boleh ngamuk ooo..haha. Tengok yang post ni yang pergi kelas online buat brownies kot. Tu diaorang asyik post dekat media sosial tunjuk brownies diaorang buat. Lepas tu jual..haishh...Marahnya sebab yang buat ni semua macam jauh-jauh je..geram pulak..hahaa.

Nad akan komen setiap orang yang post brownies diaorang dekat media sosial. Mengharapkan diaorang boleh hantar dekat nad..hahhaa. Alhamdulillah, ada seorang ni balas, dia nak belajar cara pos brownies. Sampaila satu hari dia whatsup nad. Ok dah paham, terus nad cakap " nak order "..hahaha. Firstime dia nak pos brownies ni, jadi dia nak hantar dekat nad. Nad ok je, sebab tak tahan tengok dia ni pos brownies dekat media sosial. Asalkan sampai dengan selamat dan cantik, dan seperti yang diharapkan..hahaa. sedih oo kalau dah bayar, tapi dapatnya hampeh.

Brownies DaridapurYanamib in the houes

Gembira dapat brownies

Lepas tempahan buat, dah bayar, dia pun dah pos. Tunggu punya tunggu, dalam masa 2 ke 3 hari gitu brownies sampai. Alhamdulillah, Risau juga, dengan dia pun risau. Mana taknya, makanan kot. Sampai je terus buka, sebab dah bau coklat brownies tu menusuk kalbu..hahaa. Buka nak tengok elok gak, alhamdulillah, samapi pun elok je. Cuma cheese terlari sikit, tapi takdela lari mana. Yana, bungkus brownies ni elok je. Nad tempah brownies cheese dan nutella. Selera makyong memang dasyat. Tak cukup sekotak sebab anak dara kita pun suka makan kek wak..hahaa. Asal mengandung je mesti suka makan kek, makan benda manis. Jadi anak pun ikut serta..hahaa.

Tangan budak kecik tak sabar nak makan

Buka je, anak dara kita " wahhh"..kita pun senyum je..hahaa. Tangan dia dah tak sabar nak ambil, tapi paham-paham jela, kita nak ambil gamabr dulu..hahaha. Nak tunjuk korang macam mana rupa dia. Lepas tu baru bagi dia..

Diakata " dap, dap"

Tengokla tu, sedap je dia makan.

besar weii

padat dan lembut

Brownies Yana buat memang sedap, dan padat. Kira puas hati la dengan harga dia. Lembut pulak tu. Satu kotak je habis dalam masa dua hari. Nad dengan Fariza je makan. Mr mafia tak suka.

Kena piping sendiri

Yang nutella ni, Yana tak buh terus dalam brownies, dia letak dalam bungkusan lain dalam piping. Jadi korang kena buat sendiri nutella tu. Ye korang, buruk kan tengok nad buat ni..hahahha..tangan kita tak berseni, tapi asalkan ada coklat sudahh..hahaa..so yummy.

Ada macam-macam brownies

Nak tengok brownies yang nampak lawa, nah , nak bagi dari facebook Yana..hehe. Hah kalau korang nak order bolehla pergi ke
Facebook: https://www.facebook.com/yanamib?fref=ts
Instgaram : https://www.instagram.com/yanamib/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Mujur sampai dalam keadaan yg elok jugak brownies ni . Kalau hancur mak oii kecewa + terliur jugak la jawabnya

    ReplyDelete
  2. Akak pun peminat segala menda2 manis..coklat, kek, brownies..you name it..hehe

    ReplyDelete