Pop Up Store Honestbee, Honestbee, Beli Barangan Makanan secara Online.

hai assalammualaikum


Pop Up Store Honestbee Di Lot 10

Borong Coklat di Pop Up Store Honestbee Lot 10 - Haritu nad jalan-jalan dekat Lot 10. Sekali masuk je dekat pintu Lot 10 tu, dah nampak Honestbee. Sesaja la masuk tengok apa yang ada. Pergh, sekali kau, banyaknya coklat. mAcam-macam coklat ada, dari luar negara pun ada. Bukan setakat coklat, makanan pun ada. Kalau korang nak beli hadiah bagi dekat officemate sempena Christmas pun boleh.


Setahu nad, Honestbee ni dikenali sebagai apps pembelian barangan secara online. Kalau sebelum ni, nampak kawan-kawan nad, pernah beli online barangan basah, kering dengan menggunakan apps Honestbee ni. Servis dia,kita beli online, lepas tu dah selesai bayar semua, diaorang akan hantar dekat rumah. Yang Pop Up Store Honestbee ni, korang juga boleh membuat pembelian di apps Honestbee, korang hanya pilih barang yang korang nak beli dan selepas tu staff mereka akan dapatkan barangan korang dengan segera tanpa tertinggal satu pun. Memang cepat servis mereka ni.


Staff pun semua bagus, mesra layan pelanggan.










Dekat pop-up store Honestbee ada jual macam-macam tau. Coklat, makanan macam The Bowls, Pezzo Pizza, Ramen dan macam-macam lagi. Ada sandwich dan aiskrim tau! Eh korang boleh tengok gambar nad ambil tu.. Serius best!

Yang paling penting, korang boleh berbelanja tanpa cash. Yeaa!!, dekat sini tak guna duit tau, tapi guna kad debit atau kad kredit.Masa nad datang sini pun terkejut..hahahha. Semua transaksi memang tak guna duit! Jadi tak payahla nak bawak duit banyak-banyak ye.. Pastikan kad debit dan kredit koranga ada duit. Boleh shoping banyak-banyak..hehee.

Promo Code Honestbee Untuk Pembaca Miszrockers Blogspot

Hah, berita best, korang nak diskaun tak!!..hehee.
Khusus buat semua pembaca Nadia Johari atau Miszrockers Blogspot, nad nak bagi promo kod istimewa tau! Macam cara nak guna? Mudah sahaja!
- Pertama download apps honestbee dan sign up.
- Lepas tu sahkan akaun
- Shopping barangan apa yang korang nak beli
- Masa nak buat check out buat bayaran,masukkan kod yang telah disediakan.

Korang boleh baca promo yang nad bagi ni..
Grocery Promo: NADIA30
RM30 off with min. spend of RM80

Terms and conditions:
1. Valid only at honestbee Christmas Pop Up Store.
2. Valid till 1st January 2018.
3. Valid for New Customers Only.
4. Not valid with other coupon codes unless otherwise stated.
5. Valid only for the areas which are serviceable by honestbee.

Food Promo: NADIA10
RM10 off with min. spend of RM20

Terms and conditions:
1. Valid only at honestbee Christmas Pop Up Store.
2. Valid till 1st January 2018.
3. Valid for multiple times use.
4. Valid for O'Briens, The Bowls & Pezzo Pizza
5. Not valid with other coupon codes unless otherwise stated.
6. Valid only for the areas which are serviceable by honestbee.

Nak tau lebih lanjut, boleh layari
Website : https://www.honestbee.my
Facebook: https://www.facebook.com/honestbeemy/?fref=ts
Instagram; https://www.instagram.com/honestbeemy/



Selamat bershopping. Tengokla apa yang nad beli ni..hehee..nak tengok video boleh pergi ke SINI
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Nad.. Ni kalau online pun servis htr sekitar kawasan sana la kan.. Bestnyaa..

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah...coklatttt diaaa..hahahaha...Sally pernah usha gak apps dia tapi belum pernah try beli..hehe

    ReplyDelete
  3. Nape la dia xcover kaw umah qaseh sobss

    ReplyDelete
  4. Wahh, boleh beli online juga. Kalau jauh dari rumah teringin nak beli boleh beli on9

    ReplyDelete
  5. Wahh bestnya. Naper area akak takde lagi? Kalau tak confirm akak borong cokelat gak!

    ReplyDelete