hai assalammualaikum


Lagu Comel Pipi Merah - Alhamdullah, hari Isnin haritu Siti Nurhaliza telah selamat melahirkan bayi perempuan dengan berat 3.55kg. Semua orang memang tak sabar menanti kelahiran anak Siti Nurhaliza. Yela dah bertahun tokti tunggu untuk mendapatkan cahaya mata, kini anaknya dah pun ada depan mata. Masa Tokti umumkan dia mengandung, ramai peminat teruja juga. Nampak tak, ramai suka Tokti termasuk nad sendiri.

Dengan sifat kelembutan dan kesabaran dia,, dari dulu sampai sekarang, Siti Nurhaliza diminati semua orang. Sampai la bila anaknya dah selamat dilahirkan, orang tak sabar nak tengok muka anaknya. Lepas tu, tak sabar nak tau nama anaknya. 7 hari selepas kelahiran, Datuk Khalid dan Siti Nurhaliza buat majlis akikah dan tahniq umtuk babynya secara live di youtube siti official. Sampai nad pun terjebak nak tengok majlis tu berlangsung..hehehe. Masa tu juga, ramai nak tau nama anak Siti Nurhaliza. Selesai majlis, maka sidang media pun diadakan dan nama anak, Siti pun diberitahu. Sedap namanya, Siti Aafiyah.

Korang pun tau kan, Siti Nurhaliza ada buat lagu untuk anaknya. Tajuk lagu tu Comel Pipi Merah. Nad baru dengar masa majlis akikah tu, sebelum live,buka ig tokti..hahaha. Sebelum ni, tak dengar-dengar, biasalah sibuk dengan anakbeg,nak usha instagram artis tak sempat. Part paling best, masa " Ting ting tang ting tara ting ting tang ting "..suara siti dahla sedap, sampai sekarang terngiang. Ni, tengah taip pun, nad boleh menyanyi tau...hahaha. Sampai mak,adik beradik, anak buah nyanyi lagu ni..hahha.


Lagu ni memang menarik perhatian baby betul ye. Macam berhantu pulak, atau suara nad yang sedap..haahaha. Sebab nama nad pun Siti juga, jadi, mungkin ada kaitan..hahahahahaha..apa kene mengena pun tak tau..kihkih. Korang boleh tengok video nad tu..kihkih. Bebudak tu pandang nad masa nyanyi lagu Siti Nurhaliza ni. Ke, diaorang pelik tengok makciknya, atau diaorang fikir makciknya gila..hahaha. Farhanah sekejap nak nangis, sekali dengar lagu tu senyap..hahaha. Sebenarnya dia nak tidur, ngantuk..hahhaa..


Budak bertiga, geram pulak haishh...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Aduhhh Nad~~ comel nya tiga baby tuh bila semua pun terpesona dengan sore Nad tuh ha! HAHAHAH~

    ReplyDelete
  2. lagu ct semuanyan sedap2...lagu ting ting ni comel je

    ReplyDelete