hai assalammualaikum


Ohaya Shinjuku's Secret Recipe

Sedap betul Dessert Ohaya Shinjuku's - Nad makan ni masa mengandung haritu. Harini baru dapat tulis pasal dessert Secret Recipe ni. Dah mula teringin nak makan balik ni..hehhe. Haritu pergi Tesco, singgah Secret Recipe. Tengok menu dessert, nampak Ohaya Shinjuku's ni. Nampak macam sedap, apa lagi beli la nak cuba rasa.


Ada macam-macam jenis Ohaya Shinjuku's ni. Jenis sos dia yang berlainan. Ada karamel, coklat, Nutella dan maple. Boleh tengok dekat gambar. Nad pilih coklat.

Ohaya Shinjuku ni dessert Japanese dengan ada roti ke kek, tak pasti, tapi lembut sangat roti tu. Suka giler. Lepas tu pelbagai variasi sos, yang coklat, karamel tu. Siap ada dua skop aiskrim lagi. Aduh, taip ni tengok gambar, meleleh pulak air liur sebab terasa kesedapan di tekak ni.

Serius, lepas ni pergi Secret Recipe, nak order dessertt ohaya shinjuku ni lagi..hehe.Masa ni nad mintak bungkus bawak balik, sebab tu dalam bekas macam ni, sebenarnya bentuk dia macam dalam katalog atas tu. Dalam pinggan, meatilah dihias cantik kan..tapi letak mana lun, sebab dah sedap, memang habis ku telan..hehhee. Korang boleh cuba weii bila singgah secret recipe..

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours