hai assalammualaikum


Shopping Online Barang Anak - Bila shopping barang anak, katanya nak beli satu dua je, sekali tengok tu cantik, ni cantik, tu comel, mainan ni ok, rasa semua nak beli. Kenapa erk, kenapa erk kita pantang nampak pakaian, barang mainan budak ni??..haahahahaha. Sebab dah set kepala, eh kenapala cantik dan comel ka barang diaorang.

Kalau anak lelaki nad tak tau la,nad ada anak perempuan je. Paham-paham jela, baju perempuan, memang cantik-cantik. Tapi nad tengok baju untuk lelaki pun tak tahan..hahhaa..Yela, kalau boleh nak gayakan anak dengan macam-macam baju. Sekarang kan apa-apa mesti nak kongsi dekat instagram dan facebook. Bukan nak menunjuk, untuk suka-suka. Kot ada yang nak cari baju budak hah kita tag sekali atau bagitau kita shopping mana..kannn...

Boleh beratus habis duit beli baju dan mainan anak ni..hahhaha.


Ni nad beli shopping dekat motherhood.com.my .Memang tergugat oii. Macam-macam ade dekat situ, dari barang baby, barang budak dan mak..Sampai nad pun terbeli untuk nad juga. Ala nursing cover untuk susukan anak-anak juga.



Motherhood bukan jual pakaian je, tapi jual mainan juga.  Eh macam-macam la..korang survey je dekat motherhood.com.my tu..mesti korang rambang mata juga. Tengokla Farhanah ada mainan baru.


Ni pulak seluar legging. Sebab Fariza dan Farhanah kekurangan seluar..hahaha. Banyak baju tshirt tapi kurang seluar. Memang dah lama cari legging macam ni. Tak suka legging ada stoking tu. Legging ni dekat @legging_baby_comel. Memang lawa. Kain pun selesa, corak pun cantik. Tak sia-sia beli. Kakak dan adik dah rasmi pakai seluar legging tu. Lembut je kainnya, tak panas. Boleh buat jalan atau pakai dekat rumah. Murah oiii, 3 helai RM25 untuk newborn hingga berapa, lupa. Fariza punya 3 helai RM 28, tapi yang jeans tu harga lain ok. So cepat-cepat tengok dekat, instagram legging baby comel.

Ni ada dua orang anak perempuan, mestila nak sama baju dan warna kan..hahaha. Tapi tu nanti la. Kang terlebih baju diaorang, tak muat almari. Diaorang pun makin membesar..tapi geram la tengok barang budak ni.




Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. hahahahaha... kadang bapak pun dah berjangkit. hahaha..

    Fariza tu mcm terpaksa dgn mommy je tuu. haha

    ReplyDelete