hai assalammualaikum

Menu wajib Order dekat Secret Recipe - Sebelum bersalin, ada singgah pergi Secret Recipe sebab teringin makan dessert dia yang sedap tu, Ohaya Shinjuku..uuuu memang sedap..lepas tu mr mafia rajin pulak bungkus spageti bolognaise untuk isterinya masa pregnant..huhuhu..Memang nad suka makan spageti bolognese bila singgah Secret Recipe. Tak tau kenapa, spageti dia sedap..huhu..
Lepas berslain, tak singgah lagi Secret Recipe. Tiba-tiba tengok gamabr lama, haishh, sedap pulak..hahaa..

Ni gamabr masa mula-muka kawin..hahaa..Berbuka puasa di Secret Recipe. Waktu ni tak update entry, jadi throwback gambar lama la..hahaha. Cuma nak bagitau menu yang wajib order bila singgah ke Secret Recipe.


Ni la Spageti Bolognase di Secret Recipe. Banyak isi dan kuah dia. Aduh tengok gambar sedap pulak..hahaha..


Mr mafia suka makan lasagna. Tiba-tiba teringin nak makan lasagna pulak..haishh..apa ni semua teringin..


Dan paling teringat sampai sekarang popia dia. Ada isi udang. Uish serius sedap dengan sos dia. Sampai nak order banyak kali. Kalau dessert mesti pisang aiskrim tu..hahahhhaa..

Haishh, dekat Tesco ada Secret Recipe. Nanti kalau singgah nak beli lasagna la..tiba-tiba kempunan..hahahha.. Pelik-pelik je nadia oiii..Ni la menu wajib order setiap kali datang Secret Recipe..hahaa.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Lasagna dia mmg pergh...teliur pulak tgh pantang ni..haha

    ReplyDelete
  2. salam kak nad..
    tu diaaaa aihh lasagna diaaa
    uihhhh telan liuq dah ceq ni ha...
    hahaha

    ReplyDelete