hai assalammualaikum

Ulangtahun Johnson's ke 125 : Johnson's Baby Of The Year Contest Kembali - Nad tau, ramai dikalangan parents pengguna produk Johnson's ni. Produk ni boleh didapati di mana-mana sahaja. Produk yang dah dikenali dan diyakini amat sesuai untuk anak kita. Hah!!, ni nad bagitau, Johnson's ada buat satu contest khas untuk si manja anda. Mudah sahaja, hadiah pun lumayan. Selalu kita kerap ambil gamabr anak kan, hah!!, ni peluang  untuk ambil gmbar dan menang.

Jom Join Contest Johnso's

Johnson’s® Baby of the Year Contest Kembali!

Tampilkan ‘pesona diraja’ si manja anda untuk memenangi hadiah-hadiah bernilai sehingga RM80,000 

Jenama penjagaan bayi yang terkemuka, Johnson’s® mahukan si putera dan si puteri yang kecil membawa pulang mahkota Johnson’s® Baby of the Year Contest 2018 yang berprestij dan hadiah-hadiah yang menarik bernilai sehingga RM80,000. Beberapa contest telah dibuat, dan kali ni peraduan yang dibuat dengan tema yang sangat bermakna – “The Royal Celebration for Johnson’s® 125 Years with Your Princes & Princesses”.

JOHNSON’S® BABY OF THE YEAR CONTEST KEMBALI!

Masa ni la nak ambil gambar anak-anak kita seperti putera atau puteri. Mesti comel-comel je bila anak-anak bergambar. Untuk meraikan kebanggaan dan kasih sayang ibu terhadap si manja mereka, peraduan ini akan melancarkan sticker GIF dan bingkai foto elektronik dalam empat tema istana – Royal Adventure, Magical Snow, Stardust Fairies dan Modern Monarchy. Ibu bapa boleh menggunakan sticker yang sedia ada untuk menghias foto si manja mereka bagi menyertai peraduan ini.

GIF Magical Snow

Gliter stiker Stardust Fairies


Sepasang putera dan puteri akan dipilih sebagai pemenang bagi setiap kategori umur;
- 0 hingga 12 bulan,
- 1 hingga 3 tahun,
- 4 hingga 6 tahun.


Hadiah yang bakal dimenangi

Setiap pemenang akan membawa pulang wang tunai bernilai RM5,000 dan hamper Johnson’s® bernilai RM400.

Lebih menarik lagi, peserta yang menang  akan dipaparkan di muka depan majalah...perghhh..best nii..mesti nak sangat tengok wajah anak kita masuk majalah kan..

10 pemegang hadiah sagu hati juga akan dipilih daripada setiap kategori dan mereka akan menerima wang tunai bernilai RM500 dan hamper Johnson’s® bernilai RM400 bagi setiap pemenang.

“Tahun ini, kami amat berbangga untuk meraikan ulang tahun ke-125 Johnson’s®. Warisan kami dibina menerusi sokongan para ibu sejak beberapa generasi yang memberikan kepercayaan kepada Johnson’s® untuk menjaga kulit bayi mereka yang halus. Sebagai tanda penghargaan kepada kesetiaan mereka, kami berhasrat untuk mendatangkan kembali peraduan yang sangat bermakna untuk para ibu di Malaysia serta si manja mereka – tambahan lagi, peraduan ini merupakan antara peraduan bayi tahunan yang terbesar sejak 23 tahun yang lalu,” kata Christy Yong, Pengurus Pemasaran Kanan Johnson’s®.

Cara sertai Peraduan Johnson's Baby Of The Year

Bagaimana cara untuk ibu bapa dan si manja mereka menyertai peraduan ‘diraja’ ini? Untuk menyertai peraduan ini, ibu bapa hanya perlu:
1. Membeli mana-mana produk bayi Johnson’s® mulai 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018.
2. Ambil gambar si manja mereka yang comel. Kemudian, layari www.johnsonsbaby.com.my/boty2018
3. Pilih bingkai foto dan sticker bertemakan istana yang anda suka untuk menghias foto si putera dan si puteri anda, kemudian muat naik gambar.
4. Lengkapkan borang dan hantarkan penyertaan anda.
Itu sahaja! Si manja anda kini berpeluang untuk diberi gelaran sebagai Putera atau Puteri Johnson’s®!

Ibu bapa boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang mereka mahu, jadi ambil gambar sebanyak mungkin untuk putera dan puteri mereka.

Hantarkan penyertaan anda di www.johnsonbaby.com.my/boty2018 dari 1 September 2018 hingga 31 Oktober 2018.

I Princess Fariza

I Princess Farhanah

Jom korang join!!, Fariza dan Farhanah nak join juga..hehee..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Comel dua² princess tu. Aiyra pun nak join jugaklah!

    ReplyDelete
  2. Mak ayah yg ada anak kecil kena join, mana tau rezeki menang. Memang syok.. Cutenya princess.. Flying kiss.. Hihi..

    ReplyDelete
  3. Amboi comelnya farhana kita ni.. Dah jd princess lakk.. Hehee... Jom rebut peluang smntara masih ade..

    ReplyDelete
  4. Tadi nampak scha alyahya post pasal contest ni, tak rugi join, kalau menang dapat hadiah best tu. hehehehe

    ReplyDelete
  5. Mak ayh yg ada ank boleh la join ni.. Hadiah pun lumayan gilaaa.. 😍

    ReplyDelete
  6. Ayu guna produk johnson's sampai ke tua ni haha. Best la hadiah contest ni..cam nk joint jerk

    ReplyDelete
  7. Lumayannya hadiah yang ditawarkan. Macam nak join pulak

    ReplyDelete
  8. Kalau ada anak mmg nk joinnnn.. tp apakan daya.. tp nnti mesti comel2 yg sertainya

    ReplyDelete
  9. Comellll. Hihi.. barangan johnson’s ni memang jadi pilihan keluarga :)

    ReplyDelete
  10. Your children Fariza and Farhanah are so cute and all the best to all the participants.

    ReplyDelete
  11. Nak joint boleh Tak walaupun xde baby

    ReplyDelete
  12. Bestnya.. Kita memang selalu jugak la beli produk ni untuk anak anak kita. Nak join je. Macam best. Hehe

    ReplyDelete
  13. Wahhh! Menarik ini. Farhanah boleh menang nih siap ada crown lagi hehe! Good Luck for those yang join.

    ReplyDelete
  14. Aww comelnya. Gambar-gambar macam ni memang akan mengimbau kenangan deorang masa besar nanti. Good luck!

    ReplyDelete
  15. waa mcm menarik jee pertandingan Johnson ni! comel2 your kids dgn costume tu hehe. All the best to you yea!

    ReplyDelete
  16. nak join!!!
    HADIAH BEST TU.Rugi tak join.hehehe.sempat lagi kan

    ReplyDelete
  17. comel laa anak nadia..umur dorg berapa tahun tu? mesti dh pandai cakap kan..hehe..nak sangat join contest ni hehe..hadiah die best2 la...

    ReplyDelete
  18. aloloooo... shomel sgt... good luck

    ReplyDelete
  19. so cute... my eldest is one of the semi-finalists... many many years ago.. time flies.... such a great contest..

    ReplyDelete
  20. Comelnya la memodel nie. Moga berjaya ye. Yang nie entah anak ke parents yang lebih excited kan. Hehe.

    ReplyDelete
  21. Olololo comel nya dedua puteri ni , jom join kot bertuah ahaks

    ReplyDelete
  22. Alahaiii comel2 anak Nad, rasa nak gigit2 pipi tu kalau dekat..hehehe. Semoga berjaya buat semua yang masuk bertanding...geram2 tgok..:D

    ReplyDelete
  23. Alololo comeynya kak fariza n baby farhanah..good luck tau! Moga menang..hadiah tu menarik nau!

    ReplyDelete
  24. Produk Baby Johson ni bukan sahaja budak2 suka lia pun pakai lagi sampai sekarang tau . Kalau ada baby boleh dah masuk contest ni. Good luck!

    ReplyDelete
  25. Dah lama tak pakai produk jenama ni untuk kegunaan kami sekeluarga. Sebab pernah baca baru baru ni di Amerika ada kes perundangan di ambil pada mereka. Hmm. Memang kena fikir panjang sebelum percaya bulat bulat pada kempen pemasaran

    ReplyDelete
  26. Hadiah yang ditawarkan bestkan. Dapat hadiah saguhati pun dah rasa syukur sangat heheh. Ayu ingat nak join :-)

    ReplyDelete
  27. Best guna produk ni tau. Kita sampai sekarang Masih gunakan lagi produk ni untuk anak anak.
    Menarik la sekarang ada contest pulak eh.. Blh join tu.

    ReplyDelete
  28. Amboi..comey nya lil princesses ni...siap ber crown bagai...aunty suka tengokkk...

    ReplyDelete
  29. boleh tahan woww hadiahnya ye...

    ReplyDelete
  30. Alahai comelnya Fariza & Farhana. Boleh menang ni..tak sangka dah 125 tahun Johnson&Johnson ni kan

    ReplyDelete
  31. wah menariknya hadiah! good luck nad! lame juga ye bertahan produk JJ ni dah 125 tahun.

    ReplyDelete