hai assalammualaikum


Layan Makan Kek KSR Sesedap Rasa - Semua orang suka makan kek, macam tu juga dengan nad. Tapi sejenis orang macam nad, kalau boleh setiap hari nak kena ada kek dekat rumah. Sebabnya kadang lepas makan nasi atau petang tekak ni nak makan dessert je..hahaha. Tak tau kenapa. Jadi kalau dapat makan kek tu, dah kira ok sangat la. Bukan nad je, anak pun suka, si Fariza tu. Tu lagi kalau nampak kek dekat tv ke, phone ke, mesti cakap nak kek,nak kek.

Haritu, ternampak junior nad study di UUM, Farah nama dia, post berkenaan kek yang dia buat. Nama kek dia KSR Sesedap Rasa. Sebelum-sebelum ni tak nampak, baru-baru ni, post dia lalu timeline. Bila dah lalu je, mula la kita terliur tengoknya. Kek pulak, kek coklat, ummpphh lagila kita gemar kan. Lepastu kita pm dia dekat Facebook tanay pasal kek dia. Dia cakap dia ada ejen-ejen dia. Wah terbaikla, sebab nad ni jenis kalau beli kek, senang hantar rumah tak pun ambil kek yang berdekatan dekat rumah je. Kalau jauh memang tak dapat beli la. Farah pun bagi ejen yang berdekatan dengan rumah nad.

Tarikh 31/3/2019, nampak Farah post KSR Sesedap Rasa ad buat promosi. Beli satu percuma satu. Pergh apa lagi, terus whatsup nombor ejen yang dibagi, terus tanya nak beli kek tu. Ada macam-macam jenis kek, tapi biasalah, yang ada stok kadang tak banyak. Tapi kek yang dijual ialah Kek Premium Chocolate Moist Indulgence, kek Premium Chocolotae Moist Russian Black &White, Chocolate Moist KSR dan banyak lagi la.


Haritu nad order kek TOP diaorang iaitu Kek Premium Chocolate Moist Indulgence. Satu lagi nad order Chocolate Cheese KSR. Promosi beli kek 400g dapat percuma satu kek choc melting 100g. Nad tau satu bekas tak cukup, jadi beli dua bekas. Satu lagi bekas nad beli 300g..jadi harga lain-lain la.

Esoknya, ada delivery hantar sampai ke rumah nad. Ejen tu dah bagtau delivery di ayang hantar. Sennag bila hantar sampai rumah..hehee.




Petang lepas balik dari event, terus nad rasa. Tengok kek pun dah sedap. Ada coklat, ada cheese..haishh..Lagi Fariza dah nampak, pun terus datang dekat..hahaa..



Sedap sangat kek dia ni. Lembut je, tak berapa manis pun. Fariza suka kek yang dapat percuma tu, ada cheese atas dia. Dia habiskan satu bekas. Mommy dapat rasa sikit je..hehee..Boleh tengok video dia makan dekat atas ni, swipe left..

Kita suka semua kek dia. Lepas ni boleh order lagi.Korang kalau nak order, bolehla ke
Facebook: https://www.facebook.com/keksesedaprasa/
Instagram: https://www.instagram.com/hq_ksrsesedaprasa/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. fuhhh ini kalau sekali mengadap, dah tak pandang kiri kanan dahhh...
    makan sambil layan netflix ke kan.. best nya!

    ReplyDelete
  2. Banyaknyaaaa cheeeseee dia, sedap ni dapat makan sambil menonton movie EndGame nanti. Heheh, kek dia pun nampak gebu gebas dan menyelerakan. Terliuar dah zul ni.

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaaa kek.. Dulu sebelum operate kan, fav sangat la kek kek macam ni. Anak anak pun suka. Beli juga la selalu kalau ada. Tapi sekrang slow sikit ngan kek ni. Tekak takleh terima. Kek nad beli ni nampak menyelerakan la.

    ReplyDelete
  4. kalau repeat order tu maksudnya memang sedaplah jawabnya! hahaah nanti nak cubalah rasa mana tau berkenan di hati. tapi tengah diet. serba salah pula

    ReplyDelete
  5. Mak aiiiii!!!1 banyak nye kek. Nampak memang sedap. Ni buat bekal buka puasa nanti best jugak. Senang ar ngap kalau malas nak masak.

    ReplyDelete
  6. Sedapppp nya.. Mmg pencinta kek.. Nk plak skarang tekak perit mmg kena cari dessert yg manis222... Yummy

    ReplyDelete
  7. sedapnya kek! saya dgn kek sememangnya tak boleh berpisah! nak try lah nanti. thanks sharing. :)

    ReplyDelete
  8. Oh gosh these dessert looks so sinful yet delicious at the same time, will keep them in my list to try out soon. Bet my daughter will love it.

    ReplyDelete
  9. Terliurnya tengok kek! Salah timing betul baca entry ni memalam mana nak cari kek malam macam ni tsktsk

    ReplyDelete
  10. Tenfok gambar pun dah mengugat iman dak Mimi .Dahlah sejenis hantu kek nak nak kalau ada cheese tuh. Ni yang buat nak twejah ig dan tengok kek yang dijual

    ReplyDelete
  11. Kalau dah sesedap rasa mmg sedap boleh delivery, bila kita ni nak dietnya. Hahaha. Pantang lah tengok cenggini. Lepas ni nak stalk IG dia. Stalk je xnak beli hehehehe. #diet

    ReplyDelete
  12. ya ampun tengok kek2 nad pegang semuanya nampak sedap dan menyelerakan..especially yang ada toping coklat kat atas tu..ya ampun memang menarik sangat..bolehlah nanti beli dan cuba sendiri

    ReplyDelete
  13. Amboi Fariza. Sebekas kau habiskan. Tak kena sugar rush ke lepas tu? Hehe. Comel je Fariza nie. Kek tu nampak moist dan fluffy gak. No wonder la Fariza boleh habiskan sengsorang ye

    ReplyDelete
  14. Allahu silaplah bukak blog kak nadia pagi2 macam nie. Terus rasa teringin nak cuba kek kSR tu. Memang nampk lazat betul. Nanti nak order jugaklah.

    ReplyDelete
  15. sedapnya kek cheese tu sampai BBL terliur tengok. lagi-lagi kalu masih sejuk keluar dari fridge memang nice la makan sambil tengok neflix. sedar-sedar dah habis hahaha.. boleh la nak cuba satu nanti

    ReplyDelete
  16. Serious nampak sedap kek tu. Iza dah la memang peminat kek kek ni. Especially kek chocolate. Memang fav Iza. Boleh gemuk ni kalau makan selalu.

    ReplyDelete
  17. Samalah kita memang hantu dessert. Pantang tengok kek mesti nak beli. Kalau makan kat hotel rasa nak makan semua kek .Anyway kek sesedap rasa ni nampak menyelerakan lah .

    ReplyDelete
  18. hardly to get to know man loves cake too ya... and glad your family love it.. im not a cake person but i dont mind to have if it is very good!!!

    ReplyDelete
  19. Amboiii banyaknya dia borong kek. Beli dua free satu sape tak nak kan? uih kalau dekat ni saya pun dah oder. leh buat teman buat keje malam eh hahaha

    ReplyDelete