hai assalammualaikum


Beli Satu Percuma Satu Di Food Delivery Shogun2u - Dah lama nak makan shushi, tapi malas betul nak keluar. Nak siapkan anak la, nak fikir parking la..eh semua la..hahaa. Anak pulak nak makan kek..Last-last kita tengok food delivery jela. Cari punya cari, nampak website shogun2u.com. Dekat sini makanan Jepun je. Jadi kita dah nampak shushi..dessert pun ada..hah!!, elok sangat la..Mula tu sign up dulu, then tengok lokasi ada tak dia ambil kawasan kita ni..Hah!!, nasib ada..terus pilih menu..



Tengah pilih menu, nampak makanan buy 1 free 1..Lagi syok..hahaa..Jimat dekat situ.Terus ambil yang buy1 free 1. Dia tak cakap pun expired sampai bila. Memnag ada selalu jela kot..Siap-siap pilih menu, masuk dalam cart. Dah ok semua, tulis alamat, sebab baru sign up kan, tulis semua details. Selesai, terus buat bayar sama ada nak bayar secara online atau cash..up to you la mana sennag kan. Kalau nad online jela. Oh waktu penghantaran pun ikut mana sesuai dengan korang. Dia ada letak waktu..Nad sebab nak makan petang, jadi letak pukul 4 petang.


Sekali dia datang setengah jam awal..hahaha..Takpela, ok la tu. Dari datang lewat kan..Apa lagi, makan petang di luar la kita..gituuuu..



Ni la menu yang nad order. Shushi, kek dan ramen. Ramen tu yang Buy1 Free !..jadi ada dua ramen..


Petang-petang makan simple macam ni memang layan ye..hehehe..Dapat juga makan shushi tanpa perlu keluar. Anak pun suka makan. Ramen tu not bad juga.



So korang kalau nak makan makanan Jepun, nak jimat masa dan tenaga, lagi nak jimat denagn buy1 free 1, boleh je ke website shogun2u.com ..Sign up dulu ye. Selamat menjamu makan Jepun..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. terliurnya nak makan sushi... tapi doctor suruh berpantang dulu...
    stressss!!!!

    ReplyDelete
  2. senang camni kan..
    nk mkn je klik2 dorg hntar..
    sume dihujung jari.. hehe

    ReplyDelete
  3. Wow such nice sushi delivered to door step

    ReplyDelete
  4. bestnye kat sane ade delivery...klula kat pahang pun ade jugak kan best

    ReplyDelete
  5. Wah..senang nya..tak payah pergi jepun dah..hahah

    ReplyDelete
  6. Senang dah kalau teringin nak makan kan..

    ReplyDelete
  7. dulu pernah juga makan shogun..berpatutan harga dia

    ReplyDelete
  8. Wah best, i pun nak order for lunch coz i like sushi set like this.

    ReplyDelete