hai assalammualaikum

KFC Golden Egg Crunch, Biasa-Biasa Je - Hahaha, orang lain dah lama makan, nad baru nak merasa. Almaklumla, kadang keinginan nak makan tu ada, tapi nak pergikadang malas..hahaa..sampai la masa dah betul-betul malas masak, nak makan dekat luar, baru kita pergi..hehee. Haritu tengok ramai kawan post KFC Golden Egg Crunch ni,  terliur la rasa. Jadi jakla mr mafia pergi KFC semata nak cuba rasa KFC Golden Egg Crunch ni.


Order set tiga ketul ayam punya. Harga dalam RM18.90 lebih macam tula. Sekali dengan kentang putar, sayur coselaw dan air.



Tengok rupa memang nampak sedap. Sekali rasa yes memang rangup. Kulit ayam yang disaluti dengan telur masin, daun kari dan sweet basil memang sedap. Tapi mungkin nak dapat kesedapan diluar dan kerangupan dia, dengan sekali dalam dia terlebih masak. Jadi ayam tu isinya dari selalu makan lembut ni jadi keras weii..hahahaa. Terus rasa ermmm...


Tapi ramai kata sedap..mungkin waktu tu nad punya tak berapa lucky. Sebab tempat nad selalu pergi ni memang selalu dia buat ayam KFC sedap..Laki kita pun cakap kureng..tapi takpelah dah rasa kan..hehee..

Korang yang nak rasa tu bolehla pergi ke KFC yang berdekatan..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Dah rasa KFC salted egg cruch ni
    Sedap juga.

    ReplyDelete
  2. pernah rasa..tapi macam so so je..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Belum sempat rasa lagi KFC Salted Egg Crunch ni

    ReplyDelete
  4. Haida memang suke yang salted egg ni. sebelum ni tempat Haida makan tu mmg kena la dengan rasa dia. rasa salted egg tu mmg terasa. maybe lain tempat lain rasa kot

    ReplyDelete
  5. Pernah rasa gak, huhu. biasa je..

    ReplyDelete
  6. Blm try lagi ni...tapi byk komen kata biase² je..hehehe

    ReplyDelete
  7. Dah lama saya tak makan kfc..baru tahu ada menu baru lepas nad bagitau ni.hehe

    ReplyDelete
  8. dah lama tak makan kfc huhuuu

    ReplyDelete
  9. Belum try lagi..tapi baca review ni ni jadi macam..hmm tak rasa pun takpa lah hehe

    ReplyDelete
  10. saya dah try. tak berapa ngam dengan selera..

    ReplyDelete