hai assalammualaikum

Kids World Tempat Permainan Kanak-Kanak Bertukar Baru Di Tesco Ampang - Macam biasalah, kalau ada masa terluang, mesti pergi Tesco Ampang dan bawak budak-budak ni pergi bermain dekat tempat permainan kanak-kanak. Tak jemu datang sini, sebab Tesco ni ada macam-macam yang boleh tengok..hahaa. Asal datang je mesti ada benda baru. Selalunya, hujung minggu akan bawak anak-anak pergi ke taman permainan, tapi disebabkan jerebu, kitaorang bawak main dekat dalam Tesco ampang. Ada tempat mainan anak-anak nama dia Kids World. Sampai je, tengok, pergh dah lain. Tempat permainan dia dah bertukar. 

Kalau sebelum ni, hanya ade permainan jenis aingin besar tu, kemudian ade tempat bola jaring dan tempat gelongsor..Lain, ada rumah, macam biasa je la. Tapi sekrang, tempat dia dah macm tama permainan dekat playland kids shopping mall besar tu..huhuhu..Siap kena pakai stokin nak masuk, yela tempat macam ni memang kena pakai stokin, untuk jaga kebersihan..Dasyat Tesco Ampang ni.

Bab harga takyah cakap la..Kalau sebelum ni harga bawah RM10, sekarang harga lebih RM10..kalau hari weedays, harga RM12, kalau weekend harga RM15..hahaha..gitu kau..Udahnya kalau nak masuk, tunggu mak kau gaji masyuklaa..Kalau dah dua orang mau puluh ringgit dah..hahaha..Kalau tak bawak stokin, diaornag ada je jual stokin, RM2..




Haritu dapatla gaji, ada la duit lebih. Bawakla anak-anak masuk Kids World Tesco Ampang ni. Masa tu nak beli barang sekali. Ok juga la permainan baru ni. Ada bola kecil, gelongsor, pastu ade buaian, ade lompat-lompat..Takdela bosan mana..Anak-anak lagi gembira..

Dekat luar pun ada permainan baru ditambah.

Tesco Ampang dah macam tempat shopping mall dah..


Nah layan video adik dan kakak enjoy dekat Kids World Tesco Ampang.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. bestnye ade tmpt main indoor mcm ni..
    xrisau ngn jerebu skrg ni..

    ReplyDelete
  2. Wahhh menarik le ada tempat permainan cam gini kat tesco. Sure anak2 suka le ikut mak ke tesco. Tak lah anak2 bosan ikut mak bershopping

    ReplyDelete
  3. Seronok tgk...akak dpt undangan besday ank kwn kt sini bln depan...boleh Abg Qi main free :)

    ReplyDelete
  4. ni kalau sekali masuk mesti taknak balik. hihi

    ReplyDelete