Nad memang takda mood nak masak, penat nak masak, order makanan online jela. Rindu dah dengan makanan restoran ni. Nad pun order dekat Knowhere Bangsar secara online

hai assalammualaikum

Order Makanan Di Knowhere Bangsar Secara Online, Delivery Cepat, Makanan Pun Sedap - Dari PKP Fasa pertama sampailah PKP Fasa kedua ni, nad memnag selalu masak sendiri. Belum pernah lagi order online ni. Semalam, badan nad start sakit, pinggang sakit, rasa semua sakitla. Mungkin sebab terlalu penat. Jadi, harini, nad memang takda mood nak masak, penat nak masak, order makanan online jela. Rindu dah dengan makanan restoran ni. Nad pun order dekat Knowhere Bangsar secara online di https://knowherebangsar.oddle.me/en_MY/ .


Order Makanan Di Knowhere Bangsar Secara Online, Delivery Cepat, Makanan Pun Sedap

Delivery memnag cepat. Waktu nad nak 1 petang, memang datang tepat ye pada masanya. Sampai pun masa perut memang tengah berkeroncong..heheee..Dari luar pun dah bau masakannya, apatah lagi bila dah buka.


Nad order Prawn aglio olio, Burn butter steak, Pizza duck confit, Sambal mussels dan Mutton Briyani. Biasalah, nak nasi, nak western. Nah kita order dua-dua jenis.

Nampak je mangkuk kecik, tapi banyak oitt kalau letak dalam pinggan. 


Marvelous Mutton Briyani ni menu baru Knowhere. Nasi Basmati dikukus dengan Saffron, kismis goreng Ghee & kacang mentega, Chettinad Mutton Curry dengan Apple Mint raita. Daging lembut, rasa sedap. Ditambah dengan nasi briyani. Dahla rindu nak makan nasi briyani, nah dapat. Memang kombinasi yang bagus, daging dan nasi briyani.


Burn Butter Steaknya pun sedap. Daging lembut gila. Daging dibakar, kemudian sos dia butter..fuh..sodap.


Prawn Aglio Olio biasalah, untuk anak-anak. Udang besar gila.


Sambal Mussels, kepah ni pun sodap sangat..



Pizza duck, saja pilih daging itik.. Heheh

Boleh dikatakan semua sedap..aumm..

Knowhere ada macam-macam jenis menu lagi ada. Diaorang pun ada buat delivery. Senang, order je, tunggu sampai rumah. Nak order boleh klik https://knowherebangsar.oddle.me/en_MY/

Ia beroperasi dari pukul 11 pagi sehingga 7.30 malam.

Sambil membeli sambil kita membantu. 

Setiap pembelian yang korang beli, RM5 setiap pesanan pergi ke #ShieldThemUp, inisiatif oleh 2 pegawai gigi untuk membuat face shields dan PPE lain untuk frontliners. Bagus kan. Bukan sekadar membeli membantu kedai makanan tu malah dapat bantu frontliner.

Diskaun 19% Untuk Korang

Ok, kalau korang nak order, jangan lupa guna code NADIA19. Nanti akan dapat 19% diskaun ya.

Delivera Area

Delivery coverage termasuk Bangsar, Bukit Damansara, Hartamas, Bandar Utama, Subang, Petaling Jaya, Puchong,⁣⁣ Cyberjaya, Putrajaya, Rawang, Cheras, Ampang, Shah Alam, dan banyak lagi.

Kalau korang nak confirmkan tempat korang ada delivery ke tak, atau ada sebarang pertanyaan mengenai makanan atau apa sahaja boleh  WhatsApp/call at +60102202358⁣⁣.

Boleh layari facebook dan onstagram mereka
Facebook: https://www.facebook.com/knowherebangsar/
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Kalau duduk KL senang jer nak oder makanan deliverykan sebab KL banyak restoran best-best dan banyak delivery yg cover penghantaran... sini tak banyak pilihanlah

    ReplyDelete
  2. Their mutton briyani memang sedap and marvelous, plus the portion also generous.

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa,senang kalau malas masak,ni kat area sini food panda tak masuk,grab mahal sebab jauh skit harapkan runner personal je la huhuu

    ReplyDelete
  4. I have seen ppl sharing about this Knowhere Bangsar delivery. the aglio olio looks so delicious with big big prawn la. wanna try soon

    ReplyDelete
  5. uih banyak betul makanan.. nmpk semuanye sedap.. bagus jugak ada sebis cmni kan.. malas nk masak, oder je..

    ReplyDelete
  6. banyak betul pilihan makanan. pizza duck tu nampak berselera betul.

    ReplyDelete
  7. amboi amboi amboi. sedap nyer, Nad.
    pizza in the house ye.
    aida br plan esok nak tapaw dominos pizza tau.
    anak2 dah rindu makanan luar :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  8. nyum nyum sedapnya. tak boleh tengok udang. favourite kita. bangsar i know is syurga makanan erk? maaf jika salah :)

    ReplyDelete
  9. kalau duduk area bandar, mcm kl dan sebagainya memang mudah ada delivery mcm2. senang tak perlu masak bila malas nak masak hrhe

    ReplyDelete
  10. Nampak menyelerakan. Mudah je order online. Tinggal pilih aje kan. Nanti nak cuba.

    ReplyDelete
  11. Best pulak nampak makanan yang nad order tu. Tapi paling Fadzi nampak yang pizza tu. Panjang eh pizza dia.

    ReplyDelete
  12. Secara jujurnya sejak tempoh PKP ini dah jarang order secara online. Kebanyakan masak sendiri sahaja. Apa pun berpuas hati atas segala info yang anda kongsikan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  13. Sedap2 nya makanan dia. Terliur tgk pizza itik tu.. Bestnya duduk area KL macam2 boleh order kalau bosan nak masak. Hihi

    ReplyDelete
  14. Wahhh sedapnya. Sis dah pernah rasa makanan diorang, memang sedap2. Bagus diaorg buat food delivery time2 gini, bolehlah kita merasa makanan sedap2 tanpa keluar rumah

    ReplyDelete
  15. Nampaknya sedap! Nak juga! Tapi Veronica nih, tinggal jauh sangat. Enjoy ye sis!

    ReplyDelete
  16. Aduhlah menyelerakan sungguh gambar gambar makanan tu. Paling tertarik dengan pizza dia tu, nampak sedap je...

    Masa PKP ni, memang orang ramai dok order makanan. Kami pun sesekali order juga, sebab kekadang takde idea nak masak apa jadi kila membeli secara atas talian hehehee.

    ReplyDelete
  17. Mudah kan ada penghantaran macam ni. At least, kita membeli ni, kita dapat bantu mereka juga dalam PKP ni.

    ReplyDelete
  18. Wahhh menarik nyaa tengok gambar makanan dia. Nanti bolah lah order. Time pkp ni kadang bosan gak ngan masakan sndri. Sekali sekala nk cuba makanan luar๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  19. Nampak sedap2 makanan kat sini. Nanti bolehlah order bila dah jemu masak di rumah

    ReplyDelete
  20. Wow sangat nampak menarik la menu-menu semuanya tu... Yang paling best ada servis penghantaran pulak. Kita just duduk rumah je diam-diam

    ReplyDelete
  21. Mudah dan senang saja order barang guna online kan. Just duduk diam diam di rumah. Order saja dan tunggu je sampai

    ReplyDelete