Dah lama betul tak makan jerux mangga tau. Dekat KL ni memang susah nak cari mangga muda yang hijau tu. Kalau dapat je mangga, sedap juga buat jeruk asam boi tu kan. Pergh!!!

hai assalammualaikum

Jeruk Mangga, Jeruk Buah Rangup dan Sedap, Memang Leleh Air Liur, Dari The Famous Jerux Liur Leleh - Dah lama betul tak makan jerux mangga tau. Dekat KL ni memang susah nak cari mangga muda yang hijau tu. Nad memang suka makan mangga muda berbanding mangga kuning yang macam harum manis tu. Kalau nampak pokok mangga muda dekat rumah orang, memang telan air liur je, boleh rasa dalam tekak..hahaha. Telan air liur jela, dibiarkan meleleh kang, hehe, nak makan tak boleh pokok orang. Kalau dapat je mangga, sedap juga buat jeruk asam boi tu kan. Pergh!!!


Tiba-tiba, instagram macam dapat baca je fikiran kita tau. Mesti korang pernah kena kan, teringin nak beli sesuatu tiba-tiba instagram atau facebook keluar iklan tu..hahaha. Tiba-tiba tu juga keluar sponsored post instagram Liurlelehmalaysia dengan gamabr jeruk mangga asam boi kau. Ya ampun!!, terus usha instagram ida, tengok mangga dia hijau-hijau. Weii, terus meleleh air liur. Penuh pulak tu dia isi dalam bekas. Macam biasalah pertama kali tengok, usha dulu, baca feedback, esoknya tengok lagi, belum decide lagi nak beli, esok dan esok, arghh tak tahan, belila..hahaha..

Terus whatsup no yang diletak, dan dibagi dekat agent berdekatan. Terus cakap harga dan jeruk apa yang ada. Nad whatsup malam, jadi esok siang dia hantar dekat rumah. Pantas ya..

Dapat je, terus buka. Memang puas hati, memang penuh weii!!..Okla dengan harga dia.


Jeruk Mangga, Jeruk Buah Rangup dan Sedap, Memang Leleh Air Liur, Dari The Famous Jerux Liur Leleh

Nad beli dua, jeruk mangga dan jeruk campur. The Famous Jerux Liur Leleh ni ada pelbagai buah, buah mangga, kedondong, epal, jambu dan campur. Sebab tu ambil campur dapat rasa semua.


Selalunya, sebelum-sebelum ni nad beli jeruk, mesti ada yeng lembik dan tak rangup. Tapi Jerux Liur Leleh ni, pergh, rangup kau. Bunyi krup krap krup. Dengan rasa asam boi dia..cili pedas-pedas dia, takdela pedas mana..sedap ya amat..Lepas makan satu, makan lagi dan lagi..


Fariza dan Farhanah pun enjoy makan ye.


Syok dapat makan sambil tengok tv, buat kudapan lepas makan ke..Memang terbaikk la!! Dah la penuh satu bekas ni. Memang nikmatnya dapat makan buah jeruk ni, dengan rasa yang masam manis membuatkan orang kecur liur..hahaa. Nad makan bukan sebab pregnant ye, tapi teringin..hahaha.


Korang kalau nak cuba boleh ke instagram www.instagram.com/liurlelehmalaysia .
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. memang melelehlah air liur tgk jeruk mangga nie uii

    ReplyDelete
  2. Waduhhh..tertelan air liur. Lama dah tak makan jeruk

    ReplyDelete
  3. Marina pon suka makan jeruk ni. Telan air liur tengok

    ReplyDelete
  4. Kecur aih kita yang tgk dan baca tau

    ReplyDelete
  5. tengok nad makan pun mmg menyelerakan sungguh. terliur ngk..

    ReplyDelete
  6. Fuh terliur yer tengok..dah la tengah puasa..hehe..kena g cari ni

    ReplyDelete
  7. Krup krap bunyi dia. Sedapnya.

    ReplyDelete
  8. takpernah try lg jeruk ni. bukan peminat jeruk tapi mcm teringin pula 😂

    ReplyDelete
  9. Amboi..tak tahan yang kecik pun layan skali haaa

    ReplyDelete
  10. kecur air liur tgk jeruk mangga!

    ReplyDelete
  11. huhuhu..terlio terus tgk Nad mkn..haduihhhh

    ReplyDelete
  12. Jeruk ni famous. Tapi saya sak pernah makan lagi . Nak rasa jugak macam mana rasanya

    ReplyDelete
  13. Tengok dari botol je dah nampak mengancam, kecur liur terus..

    ReplyDelete
  14. Terliur tengok dari kat ig aritu. Tapi takut nak makan jeruk asam sume ni.

    ReplyDelete