Takoyaki Seikatsu premium ni, dan boleh deliver ke rumah. Tapi ni lagi best, takoyaki ni jenis frozen yang boleh simpan lama dalam peti ais. Apa lagi

 hai assalammualaikum

Takoyaki Frozen Murah Dan Sedap Dari Seikatsu Premium Takoyaki - Mesti ramai suka makan Takoyaki kan. Lagi best kalau dapat isi sotong, ayam, udang yang penuh bukan tepung semata je..hehee. Sekarang susah nak jumpa kedai takoyaki ni. Masalah covid 19 yang melanda ni, buat kita takut nak keluar. Tapi pasa masa yang sama, teringin sangat nak makan takoyaki ni. Cari punya cari, jumpa juga Takoyaki Seikatsu premium ni, dan boleh deliver ke rumah. Tapi ni lagi best, takoyaki ni jenis frozen yang boleh simpan lama dalam peti ais. Apa lagi terus order la..hehee.
 
Penghantaran pun cepat, harini order esok dia hantar. Actually dia boleh hantar kurang 24 jam, tapi order malam esoknya hantarla..hehee. Yeahh tak sabar nak masak dan makan. anak-anak mesti suka. Petang-petang makan santai-santai macam ni.
 

 

Takoyaki Frozen Murah Dan Sedap Dari Seikatsu Premium Takoyaki

Takoyaki Seikatsu Premium ni, dalam dia ada 12 biji dalam satu bungkus. Tengok gemuk-gemuk semuanya ni. Siap dengan serbuk, sos, dan mayonis. Lengkap ok, tinggal masak dan tabur je.





Harganya sangat la murah, satu bungkus 12 biji harga RM15 je weii. Ada macam-macam filling Takoyaki Seikatsu Premium ni, ada chicken cheese, sotong, premium crabstick dan udang.

 

Cara nak buat dia pun senang je. Boleh tengok video di atas
- Cairkan sekejap dalam beberapa minit setelah keluarkan dari peti ais
- Goreng takoyaki tu dalam kuali yang panas
- Angkat dan letak dalam pinggan
- lepas tu terus bubuh sos, mayonis dan tabur serbuk...
- Siap

Gemuk tau Takoyaki Seikatsu Premium ni, Dalam dia penuh isi, tak kedekut. Suka gila, puas hati beli. Nak tabur serbuk, sos mayonis banyak-banyak pun takpe..hehee. Kalau taknak masak semua boleh simpan dalam peti ais semula. Hah, jimat kan..ehehhe..
 

 
Kenyang kau makan takoyaki ni. Anak-anak pun suka.

Minimum order 3 pack dan ada caj penghantaran RM5.

Lokasi penghantaran di Batu Caves, Gombak, Sentul, KL, Lembah Klang area, Bangi, Kajang, Putrajaya, Seri kembangan, Puchong, Shah Alam dan merata la..hehee..

Korang kalau nak order boleh tengok di
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. sedap jugak dapat buat sendiri di rumah ni kan?

    ReplyDelete
  2. Memang nampak gemuk-gemuk takoyaki dia. Nie kalau bawa ke pejabat nie bahagia betul kawan-kawan pejabat Rawlins nie.

    ReplyDelete
  3. takoyaki frozen! wahhhhhh sedap ni, nampak mcm beli dekat kedai if sis tak mentioned its frozen! looks so nice...... need to get it

    ReplyDelete
  4. Wah ada takoyaki frozen lak skrg,! Leh la try sebab mmg suka makan takoyaki. Tgk harga pun berbaloi tu

    ReplyDelete
  5. Weh sedapnya! LH suka teruk makan takoyaki tapi sekarang ni susah nak jumpa kedai takoyaki

    ReplyDelete
  6. senanglah ada takoyaki prosen macam ni, boleh masak sendiri dekat rumah... nampak sedap pulak tu boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  7. Wahhh dah ada Takoyaki Frozen lak sekarang ni hehehe yang penting halal dan mesti layan makan ni sambil tonton movie kat rumah kan hehehehe best nak cuba juga lah...

    ReplyDelete
  8. Ya Allah siap ada frozen ekk, bagusnyaa...ni kalau Sis pun nak gal beli buat stok...aduh sedapnyaa, nampak beso tokoyaki dia tu Nad...

    ReplyDelete
  9. Wahh Takoyaki ni my favorite la.. Okay, thanks for sharing this information and nak try order la.. lokasi Kitkat termasuk dalam list juga.. yeahh!...

    ReplyDelete
  10. Eh murah! Alamak ni yg rasa nak beli ni. Dahlah takoyaki favourite saya juga. Boleh bawa ke office share dengan kawan2 juga. Mesti syok!

    ReplyDelete
  11. KAK Fas bukan adventurous sgt bab makanan so ni pertama kali dengar nama makanan ni...apa Tokoyaki? Memang x pernah makan dan mgkin tak akan makan sbb tekK tak boleh terima.

    ReplyDelete
  12. Lama tak makan takoyaki sejak pkp. Selalu beli kat pasar malam. Skrg takut nk keluar. Boleh try lah order ni nanti.kebetulan dia cover area umah akak.

    ReplyDelete
  13. Ee bestnya. Boleh la buat midnight snack sambil tgk tv kat umah. Xyah g pasar malam

    ReplyDelete
  14. Sedapnya lama x makan tokiyoki.. buat sendiri lagi senang ehh.. nanti boleh cuba

    ReplyDelete
  15. Takoyaki Seikatsu memang sedap kak pun suka and gemuk pulakvtu skrg dah boleh oder tentu dorang suka

    ReplyDelete
  16. Feveret anak2 ni takoyaki. Boleh la beli yg frozen pula buat stol kat rumah 😊

    ReplyDelete
  17. best la de yg frozen.. tgh malam nk makan pun boleh

    ReplyDelete
  18. Oh yumsss! sedap nyer time macam ni boleh order and buat kat rumah.

    ReplyDelete
  19. semua bahan dia sediakan yer.. senang nk sediakan sendiri kat rumah

    ReplyDelete
  20. Senang ada yng frozen macam ni kan. Blh buat stok dekat rumah

    ReplyDelete