Grab promo tu, promo RM65 dapat One Minute Miracle Foundation dan Mascara berserta kepit bulu mata tu..hehee.

 hai assalammualaikum
Best Juga Pakai One Minute Miracle Foundation Dan Mascara Ni - Haritu, balik kampung, nad lupa bawa foundation. Makeup-makeup ni memang selalu bawa ke mana-mana ye, tapi entah macam mana boleh terlupa pulak haritu. Masa tu juga, kakak ajak keluar. Apa lagi, pakai rembat foundation dia la..hahaa. Dia cakap foundation dia pakai ni best, tutup segala jerawat dia. Nad pun cubala. Bila pakai, memang best, terus glowing muka.
Balik KL, nad pun tanya dia ' ko pakai foundation apa haritu kak ita?'..dia jawab ' One Minute Miracle '. Terus nad cari kat instagram, tengok review dan feedback orang yang dah guna. Tak puas lagi tengok dekat youtube pulak. Mua Bella pun ada tunjuk dia makeup guna One Minute Miracle ni. Tengok macam ok. Biasalah, sebelum beli mesti nak tengok feedback lain kan. Tengok feedback semua kata best, glowing, senang makeup. Terus rasa nak beli.

Mula mintak kakak belikan, tapi macam lambat lagi nak balik kampung, teringat member ada jual. Terus pm dia tanya pasal One Minute Miracle ni. Pulak tu waktu nad tanya ada promo pulak..Arghh ni yang best ni. 

Promosi One Minute Miracle ( 1MM ) Foundation Dan Mascara

Terus nad grab promo tu, promo RM65 dapat One Minute Miracle Foundation dan Mascara berserta kepit bulu mata tu..hehee..



Sampai je, terus cuba dan buat video..hehee. Boleh tengok video nad pakai One Minute Miracle Foundation dan Mascara nya ni.
Foundation One Minute Miracle ( 1MM ) 

Foundation dia jenis cream, jadi kalau nak pakai tu, kena calit guna jari dekat muka. Buh la sebanyak mana korang nak. Kalau nak tutup cela tu, boleh bubuh banyak sikit. Foundation disertakan dengan sponge dia. Sponge tu kalau dibasahkan lagi elok, senang nak belnd foundation tu. Sponge tu akan jadi besar sikit dari rupa asal.



Best sangat pakai One Minute Miracle Foundation ni. Foundation ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit sensitif, Kulit berminyak, Parut jerawat, Jeragat dan Kulit kering. Nad ambil code Classic.

1MMF mengandungi 30% serbuk mutiara, buat muka jadi glowing, dan tahan sehingga 16 jam, serta tak buat muka berminyak dan bercapuk.

Lagi tentang  istimewanya 1MMF ni??
-Lepas 1minit apply wajah jadi merelip bak mutiara
-30% ekstrak mutiara (wajib glowing)
-8grm tahan 2bulan lebih
-Wangian melekat diwajah
-Tahan 16jam (tak berminyak)
-Full coverage
-SPF 45, tektur ringan dan tidak melekit
-Mengandungi vit e
-Halal (boleh dibawa solat)
-Mesra wuduk

Di samping itu ia berfungsi untuk merawat kulit dan menyerap minyak dan mengurangkan masalah pori-pori blackhead/whitehead pada hidung serta.


Mascara One Minute Miracle 
 
Mascara 1MM ni pun best. 1MMM mascara bulu mata dengan fungsi 2 dalam 1, mascara dan serum bulu mata. Boleh jadikan bulu mata lebih panjang dan melentik ok. 1 Minute Miracle Mascara ni merupakan fiber mascara dimana ia bertindak memanjang dan melentikkan bulu mata secara natural. Tak perlula tepek bulu mata palsu yang memberatkan mata tu. 



1MMM ni mudah dicuci dan tak mencomotkan mata.



Sebelum pakai mascara, kita kepit dulu dengan pengepit bulu mata tu. Selalu guna kepit bulu mata, jenis pegang bawah kan, tapi yang ni dia pegang tengah. Senang sangat nak guna. Takda takut terkepit mata tu..ehehe.. 

Lepas tu boleh apply Mascara 1 Minute Miracle tu. Pergh!!, terus melentik kau. Suka gila. Nak lagi panjang, lepas apply sekali, tunggu kering kemudian kepit dan apply semula. Puas hati dengan hasil dia.


Memang tak rugi beli dengan harganya yang berbaloi. Sesuai sangat untuk wanita yang sentiasa sibuk serta ibu-ibu kat rumah yang nak nampak cantik dan tak punya masa nak bermake-up sebab sibuk uruskan rumahtangga dan hantar ambik anak ke sekolah. Sibuk-sibuk pon muka maintain glowing tau.

Korang boleh order denagn kawan nad ni, 
Facebook : Hidayah Marzuki
Instagram: Daiamarzuki
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Nak try mascara dia je.. Nampak best je..

    ReplyDelete
  2. Yes this will be very convenient for a lot of ladies. :)

    ReplyDelete
  3. ramai lak pakai jenama ni,nampak kemas dan tak comot

    ReplyDelete
  4. singgah sini ^^Y

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-bagi-kotak-misteri-pada-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Usually I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man,Keep it up.
    Best overseas education consultants in delhi
    Overseas Education Consultants in Delhi

    ReplyDelete
  6. jadi lawa betul akak pakai barang mekap dari miracle ni

    ReplyDelete
  7. alamak.. ku dah la suka kumpul mascara hahahaha.. tgoda dah ni

    ReplyDelete
  8. wah! barang2 macam ni mestilah girl suka kan? buat koleksi! kita yang lelaki ni mampu tengok and hadiahkan untk orang je la heheeh

    ReplyDelete
  9. Serius? Nampak menarik ni... senua dalam harga RM65 kira ok la tu.. jualan online je ek?

    ReplyDelete
  10. Memang benar ya, dengan menggunakannya, bisa berbeda dalam hitungan menit. Sama kaya namanya One minute miracle.

    ReplyDelete
  11. Sejak pkp aritu, makin banyak pulak tumbuh jerawat. Boleh la beli foundation ni nak tutup bekas2 parut

    ReplyDelete
  12. One minute ni memang MUA Bella punya kan? Laju aje pakai foundation ni. LH memang suka mekap laju-laju ni

    ReplyDelete
  13. Keajaiban dalam 1 minit kan Nad. Hehehe. Comel je mekap mekap tu. Manis ibu! Teruskan melawa. Saya suka!

    ReplyDelete
  14. Alamak.. Macam dah terpengaruh ni. Harga cun RM65 dapat foundation, mascara dan free sepit mata tu. Best laaa

    ReplyDelete
  15. Suka pakai kalo yang ringkas dan senang di pakai camni hehe maklum la i bukan jenis pandai bermake up hehe

    ReplyDelete
  16. Kalau untuk Sis sesuai beno ni, sekejap je dah siap ni.. tenyeh-tenyeh je kannn... oo nak cari juga laaa..kita pun nak cantik gakkkk...

    ReplyDelete
  17. Lelaki pun boleh pakai foundation one minute miracle ni? Sebab teringin nak pakai sebelum g event untuk nampak lebih kemas, etc bila bergambar.

    ReplyDelete
  18. Cepat simple dan mudah. Plg penting x renyah.. nak bersiap pin x makan masa

    ReplyDelete
  19. thanks sharing Nad, memang tengah nak cari barang make up ni, nak try lah brand ni

    ReplyDelete
  20. Nampak memang full coverage betul foundation dia tu nad. Hlg semua cela2 kat muka. Menarik ni.

    ReplyDelete
  21. Wahhh bestnya !! Calit2 sikit je dah siap muka. Senang dan pantas. Boleh recommend dekat kawan2 saya nie.

    ReplyDelete
  22. So flawless finishing dear! So miracle, such a great product really!!

    ReplyDelete
  23. wah.. nampak lain kulit Nad lepas dah makeup-makeup guna produk dari brand 1 minute miracle ni.. nampak smooth kulit .. mascaravpun nampak cantik je..

    ReplyDelete