Korang tau tak Cyberjaya ni banyak juga port tempat untuk makan tau. Salah satu restoran yang korang boleh pergi ialah restoran Campur Campur Kitchen di Dpulze Cyberjaya. Bestnya restoran ni merupakan restoran makanan tiga negara, iaitu Thailand, China dan Indonesia, sebab tu nama dia Campur Campur Kitchen. Hah, rindu travel, takpe, dekat sini ada..eheehhe.

hai assalammualaikum

Makanan Tiga Negara Di Campur Campur Kitchen Cyberjaya - Korang tau tak Cyberjaya ni banyak juga port tempat untuk makan tau. Salah satu restoran yang korang boleh pergi ialah restoran Campur Campur Kitchen di Dpulze Cyberjaya. Bestnya restoran ni merupakan restoran makanan tiga negara, iaitu Thailand, China dan Indonesia, sebab tu nama dia Campur Campur Kitchen. Hah, rindu travel, takpe, dekat sini ada..eheehhe.





Mungkin ada yang bekerja di Cyberjaya, atau mencari restoran yang best untuk dinikmati bersama kawan-kawan dan keluarga, korang boleh pergi ke sini. Restoran ni menghidangkan lebih 20 menu yang sangat sedap dan enak untuk dinikmati.


20 Menu Yang Sedap Di Campur Campur Kitchen

Mungkin korang nak tau, apa 20 menu tu yang ada di Campur Campur Kitchen. Mesti korang akan terliur punyala lepas tengok gambar ni. Korang takkan menyesal untuk cuba makan dekat sini. Jom tengok menu apa yang ada.

Bukan setakat nasi, makanan bergoreng, appetizer, dessert semua ada dekat sini.


Menu Campur-Campur Kitchen
1-salted egg yolk sotong rice
2-ayam bakar rice
3-chicken with salted egg yolk rice
4-butter chicken rice
5-indonesia flying fish rice
6-sambal bamboo clam rice
7-indonesia ikan bakar rice
8-fried prawn with salted egg yolk rice
9-black pepper beef rice
10-pan fried beef kuey teow
11-cantonese kuey teow with seafood
12-campur belacan chicken fried rice
13-nasi goreng salted egg chicken and shrimp
14-thai pineapple fried rice with butter chicken
15-Salted egg yolk chicken boxing
16-Crispy baby crab
17-french toast with honey
18-banana toast with chocolate
19-Butter chicken chop
20-Chicken chop with salted egg sauce











Tengokla makanannya semua, mengiurkan ok. Terliur tak!!






Makanan bergoreng pun ada









Kalau rasa nak makan santai-santai pun ada macam macam french toast with honey, banana toast with chocolate, Butter chicken chop dan Chicken chop with salted egg sauce.



Lagi unik, dekat Campur-Campur Kitchen ni ada minuman yang menggunakan bekas mentol.Hehehe.. Try la korang.. Ada juga air panas dan air yang lain.

Promosi di Campur Campur Kitchen



Bestnya korang boleh dapat ikan bakar berharga RM1 dengan setiap pembelian RM40 ke atas. Ada lagi, 20 % off dari jam 3 petang hingga 6 petang, isnin hingga jumaat. Hah tunggu apa lagi, datang la sini, dan nikmati pelbagai jenis menu yang ada. Mesti korang puas hati punya la.

Campur Campur Kitchen
Alamat : Campur Campur Kitchen
Lot UG 18, Upper Ground Floor,DPulze Shopping Centre, Persiaran Multimedia,63000 Cyberjaya
Facebook : https://www.facebook.com/Campur-Campur-kitchen-1124551257602112/
Instagram : https://instagram.com/campurcampurkitchen?igshid=4pax2kc4bmpn
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. waaaa masakkan semua ats daun pisang.. skrg susah nak ada restaurant yg ada daun pisang... :)

    ReplyDelete
  2. Wow semua makannya memang menyelerakan lar. :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah sedapnyaaa nampak semua makanan dan minuman yang ada kat situu! Bagus yeaa macam2 jenis pilihan makanan dan minuman ada disediakan, nanti kalau pergi area Cuberjaya bolehlah try makan kat Campur-Campur Kitchen nii 😍

    ReplyDelete
  4. wah! dah lama tak makan dekat sini. tak sangka masih banyak menu yang sedap-sedap dan yang baru. nanti pergi Cyberjaya nanti nak pergilah

    ReplyDelete
  5. Unik tue ..minuman dalam botol bentuk mentol..ini harus dicuba..makanan nampak semua menyelerakan

    ReplyDelete
  6. Haaaaaa banyaknyaaa menu. Nasi campur jadi campur-campur kitchen. Unik nama restoran. Hehehe. Nanti bleh visit.

    ReplyDelete
  7. Memang macam-macam ye menu dia - Rawlins macam teruja plak tengok. Lain maciam la plak sampai Rawlins nak pergi try gak

    ReplyDelete
  8. Terliur hai tengok semua menu lg2 butter chicken tu. Ena suka makanan atas daun ni. Memang beraroma. Makanan indonesia sedap

    ReplyDelete
  9. Masakan Thailand and Indonesia dah selalu cuba try test tapi masakan China tak pernah lagi... Terus terasa nak singgah kat Cyberjaya untuk makan-makan di situ.. :)

    ReplyDelete
  10. Kuss semangat menu dia, semua sedap dan ada juga kesukaan Sis salted egg tu.. sedapnyaaa....

    ReplyDelete
  11. sedapnya sotong salted egg dia! Memang terliur tengok semua menu nasi campur. Set nasi campur ada kuah kari kentang dengan sambal eh?

    ReplyDelete
  12. Halamak...weekdays je ke. Hurmm kena datang area sa selalu la meeting . Leh singgah terus. Kihkihkih

    ReplyDelete
  13. Wah tak tau ada tempat makan sedap mcm ni kat cyberjaya.. Nx time boleh la singgah situ makan

    ReplyDelete