Burger yang sedap dengan patty yang besar dan lembut serta berjuicy, Burgeron 16

hai assalammualaikum
 
Besar Patty Burgeron 16 ni, Puas Makan - Ada kawan nad ni, jual burger, tengok ramai feedback bagi puas hati semua, burger besar, isi padat, sos tak kedekut, boleh dikataakn feedback yang bagus ye dari customer. Bila dah bagus mestila kita nak beli kan, tapi tu la, tak boleh rentas daerah punya hal, dia tak dapat nak delivery jauh, kalau tak, boleh je delivery. Lepas tu, sorang-sorang post burger, tapi semuanya jauh. Saje je tau buat nad terliur, sedihhhhh...
 

 

Besar Patty Burgeron 16 ni, Puas Makan

Tiba-tiba, tengah sedih tu, eheh muncul pulak burger. Yes, nad jumpa juga burger KL yang pattynya besar, lembut dan puas gila makan. Nad nampak dekat instagram, Burgeron 16 nama dia. Tengok posting dia buat kita terliur tau. Terus whatsup, cakap ada buat delivery tak. Bila dia cakap ada, terus order..wuuu...

Nampak tak, nampak tak, burger dia. Nad order Mad Cheese Burger. Dalam dia ada Beef patty stuffed with cheddar cheese, topped with tomato, sharp cheddar cheese, lettuce & classic burger sauce.Harag 27.39.






Tengok patty dia tu. Nampak tebal, tapi lembut gila. Rasa juicy sangat. Roti dia pun lembut. Serius besar oii. Memang masa nak makan tu, kene nganga mulut besar-besar, hahaha. Setiap gigitan tu memang ummpphhh la. Rasa cheese dia, pergh terbaikla. Ni la burger yang nad rasa terbaik dan best nad pernah rasa. Korang kene beli, cuba makan. Memang korang takkan ada rasa erti penyesalan kalau beli..hehee. Memang onzz habis tau burger ni. Puas hati la, berbaloi dengan harga dia.



Ada banyak lagi burger yang dijual dekat Burgeron16 ni dengan side dish yang ada. Selain beef dan ayam, dekat sini pun ada vegetarian burger. Jadi yang vege tu boleh try burger tu. Korang kalau nak boleh contact 0172116285 untuk order atau online order dekat grabfood, foodpanda, atau korang boleh layari
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Tengok tu, makanan sedap lagi. Semua rasa nak.

    ReplyDelete
  2. klu makan burger ni, fries kat sebelah tu dah tak mampu nak habis kan dah

    ReplyDelete
  3. Besar nya..ni kalau kat rumah akak ni sebiji dah cukup. kena potong 4. hahah

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap sahaja, tambahan pula dok tengok pada waktu pagi ini... Isi daging pun tebal mesti kenyang kan. hehe

    ReplyDelete
  5. uish patty lagi besar dari rotinya mesti puas gila makan

    ReplyDelete
  6. Nampak besar burger ini. Pattynya pun nampak menyelerakan. Makan 1 hidangan ini pasti kenyang terus:)

    ReplyDelete
  7. Wow.....yummy!!!!!!! Sedap nyer nampak Burger on 16 nie. Patty dia besar. Tringat kat Wendy’s Burger. Hehehe.

    ReplyDelete
  8. Fuh.. besar gedabak. Ni kena share 2 orang baru habis ni.

    ReplyDelete
  9. Kusss semangat, besaunyaaa burgerr oii..sekali ngap tu, menjejs kiri kanan mulut hahahaha..

    ReplyDelete
  10. Memang nampak tebal betul patty dia. Rawlins pun sejenis particular bila nak makan burger - bun dia pun kena lazat dan lembut baru la total excitement hehe

    ReplyDelete
  11. Perghhh.. Cheat day pun cheat day la janji dapat merasa burger puas hati giler ni.. Nak check out mereka bertapak kat mana and ada delivery kat my area tak.. thanks for the number.. :)

    ReplyDelete
  12. omg this looks so delicious and the burger is so big! can't wait to try it :)

    ReplyDelete
  13. Alaaaa.. kenapa dekat rumah Mira xde. Sedihlah ddk jauh dari KL ni. Mmg terliur tengok burger ni, tapi harga boleh tahan jugak

    ReplyDelete
  14. Besar betul burgernya. Nampak sedap. Daging dia pun nampak sedap

    ReplyDelete
  15. Sedapnya burger. Burger pun nampak besar aje. Puas hati teruk kalau makan

    ReplyDelete
  16. oh wow, the burger patty from Burgeron 16 looks so delicious like a decent gourmet burger. I wish to try one day

    ReplyDelete
  17. perghhh tengok juicy gila daging dia.. mcmni baru puas hati makan burger dia... ya allah lapar pula tengok..hahhaha nnt nak cari bugeron16 nih...

    ReplyDelete
  18. Ni kalau makan lama kenyang. Hehe. Besar betol. Daging nampak juicy n tebal. Makan ni jgn berkira wang tapi kepuasan tu. Confirm repeat kan.

    ReplyDelete