Korang yang suka dengan makanan Korea, bolehla cuba Gami Chicken ni. Restorannya terletak di Pavillion, Kuala Lumpur, memandangkan PKPB ni, kita order

hai assalammualaikum
 
Gami Chicken : Order Online Ayam Goreng Korea Dan Nasi Ayam Gami - Teringin sangat nak makan makanan korea. Rindu dengan ayam goreng korea, nak keluar tak dapat jadi kita orderla, mintak delivery je. So menu makanan Korea pilihan nad ialah Gami Chicken. Korang yang suka dengan makanan Korea, bolehla cuba Gami Chicken ni. Restorannya terletak di Pavillion, Kuala Lumpur, memandangkan PKPB ni, kita order delivery jela.
 
 

Gami Chicken : Order Online Ayam Goreng Korea Dan Nasi Ayam Gami

Nad order melalui whatsup. Masa tengok instagram Gami Chicken ada no whatsup, terus whatsup no tu. Service pun laju dan bagus. Korang kalau nak order boleh WhatsApp ke 017-8844548, free delivery up to 20km with min spend. Also available on GrabFood, Foodpanda & DeliverEat.

Ok, ni makanan yang nad order. Memang lama dah nak makan makanan Korea ni..hehe. 
 


- Gami Wings, disalut dengan sos sweet chili. Hidangan yang wajib kene order ye..hehe. Ada 12 pcs, harga RM30. Memang nak sangat makan ayam korea ni. Rasa dia pedas  tapi takdela pedas sangat Ayam rangup. Ada side dish sayur kobis tu untuk ayam goreng. Ayam dahla besar-besar. Memang kenyang kau. 


- Half chicken disalut dengab sos soy garlic. Ayam ni takde tulang, daging sahaja. Ni anak-anak yang makan. Suka sangat diaorang. Sos tu rasa manis, sebab tu anak-anak suka. Harga RM30





- Nasi Ayam Gami, menu terbaru diaorang. Ada sup, dan sos. Rasa dia lain sikit macam Nasi ayam biasa kita makan. Nasi Ayam ni didatangkan dengan Crispy Boneless Fried Chicken , Korean Rice, Gami's Special Chilli Sauce dan sup. Harga RM14.90




- Kimchi pancake, mula2 macam pelik je, sebab nad selalu makan kimchi sayur tu. Tapi bila rasa not bad jugala
 
 
- Potato heaven, kentang ni pun sedap



Gami Chicken ni franchise Korean fried chicken yang terkenal dari Australia.  Ayam diaorang masak, yang fresh (non-frozen) & ada Halal-certified. 

Ok korang kalau nak makan Gami Chicken ni boleh layari
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Ishkkk Nad selalu post makanan sedap2 tau!

    ReplyDelete
  2. amboii... kat rumah pun ber kpop lah yer ...

    ReplyDelete
  3. Sedapp sgt nampak ayam tu..boleh bikin perut sisyat nyanyi skrg ni 😅.

    ReplyDelete
  4. semua nampak sedap dan spicyy

    ReplyDelete
  5. sweet sour source ni sedappppp

    ReplyDelete
  6. Harga dia berpatutan sangat. Nampak sedap aje. Harga dengan kesedapan tu penting ya

    ReplyDelete
  7. Orang Korea ni semua pun letak kimchi. Pancake pun letak kimchi. Tapi rasa curious pulak nak try hehehe

    ReplyDelete
  8. Pernah tgk org review osl ayam gami ni.. nampak sedap dan menarik juga. Plg penting harga bdia xdela mahal sgt

    ReplyDelete
  9. Uiii sedapnyaaa ayam dia, betul nampak ala Korea tu, pedas pun takpe, lagi pedas lagi sodap kannn.. rasa macam kat Johor takde jeee ermmmmm

    ReplyDelete
  10. How I miss Korean fried chicken! Time to order from Gami Chicken and enjoy with my family members yay

    ReplyDelete
  11. Banyaknya dia order ayam goreng Gami hehehehe bestnya boleh habis ker tu kalau tak hantar kat sini sikit hehehe sedapnya lama tak makan makanan Korea kan...

    ReplyDelete
  12. Nampak menarik menu2 korea dr gami chicken ni. Boleh try nanti. Harap2 dia cover area rumah akak.

    ReplyDelete
  13. Ni memang my favorite Fried Chicken.. Memang sedap kan... Nak order online juga la esok for my lunch... Ngidam pulak lepas tengok ni...

    ReplyDelete
  14. alaaa sedapnyaaaaa! Lama dah tak makan makanan korea macam ni. Sejak MCO ni susah nak dapat makan macam ni. Takut nak pergi mall.

    ReplyDelete
  15. Yumm...yummy! Boleh order Gami Chicken dan sampai kat rumah terus! Senang tak perlu keluar tapao.

    ReplyDelete