Lepak makan di Vivo American Pizza & Panini Aeon Maluri

 hai assalammualaikum
 
Vivo American Pizza & Panini Aeon Maluri - Bila dah keluar dengan #gengAmpang ni, tempat paling dekat nak keluar Aeon Maluri la. Masa tu pulak Sally ada nak buat task job, jadi, nad dengan cici pun temankan dia. Habis buat task, apa lagi cari tempat makan best yang belum dicuba dalam Aeon Maluri tu. Macam baisa la, perempuan memang sukar memilih ye, hahaha. Last-last kitaorang pilih untuk makan di Vivo American Pizza & Panini.
 

 
Makanan dekat sini, dah namanya Pizza, mestila menu utama dia pizza, dan menu lain, menu Western, main course macam chop-chop tu, Pastas, Baked Dishes, Panini, Salad, dan banyak lagi ada.





Tengok tempatnya pun menarik je kan. Memang boleh jadi port untuk bergambar..hehehe. Masa tu pulak memang tak ramai orang, hah apa lagi, bergambar la..heehe.










Ok, jom tengok menu apa kitaorang order.



Nad order Baked Meatball Spageti. Dalamnya ada meatball, spagetti dan cheese. Nad suka gila sebab cheese dia tu banyak, bila makan tu tertarik cheese dia..meatball pun besar juga. Puas makan.
 
Air nad order Chocolate Iced.



Sally pulak order Smoked salmon Spagetti. Ni pun sedap, creamy betul sauce dia. 



Cici pulak order Creamy Mushroom. Yang ni tak berapa sangat sebab rasa mushroom tu kuat sangat. 



Dah nama restoran Pizza, mestila kita nak rasa Pizza dekat sini. Kitaorang order Italian Deluxe Pizza. Lupa pulak bahan dalam tu. Ada Thick dan Thin Crust , Thick crust tu tebal, thin tu nipis. Kitaorang pilihla thin. Not bad juga. Dapatlah habiskan juga makanan ni semua..hahaa.
 
 



Korang kalau nak cuba makan , boleh ke 
Vivo American Pizza & Panini
Tingkat 2 , AEON Mall Taman Maluri, Jalan Jejaka Taman Maluri Cheras, 
55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
+6016 524 5200
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. cantikla tempat die..ala sedap plak tgk nasi panggang ni..menarik menu2 die.harga pun ok je

    ReplyDelete
  2. sedapppnya nampak.. uish tergoda
    malam2 singgah sni scroll tngk makanan..

    ReplyDelete
  3. Baked meatball spaghetti dengan pizza tu... aduhai! Meleleh ailio tau.

    ReplyDelete
  4. tudia.. terliuq cik en tgk semua menu..

    ReplyDelete
  5. siap tapau piza bawak balik...hahahahaha...nnt kita pi makan steamboat pulak ok!

    ReplyDelete
  6. Tak pernah makan piza vivo nampak sedap, bolehlah cuba nanti

    ReplyDelete
  7. creamy mushroom tu.. aduhai sedapnya npk.. kita tggu jelah habis pkpb nie.. byk tpt nk g makan

    ReplyDelete
  8. Adududu tertengok ni plak pepagi. Terliur teruk diabuatnya.

    ReplyDelete
  9. Kalau pergi mall nampak je vivo ni. Tapi tak pernah lagi try. Nti nak try la..

    ReplyDelete
  10. Wahhh their pizza and pasta macam nampak sangat sedap, nanti kita pun nak try tempat ni. The unicorn soft toy tu macam kenal jer.

    ReplyDelete
  11. Alaaaa.... Jauh nun sana! Menyelerakan sungguh pizza dia tuu, nanti habis PKPB lanjer kak Nina ehh

    ReplyDelete