KFC One Box, bertuah sungguh dapat makanan KFC

 hai assalammualaikum

Yeah!!, Dapat KFC One Box, I Am The Wan - Selalunya kalau ada contest ke apa, memang malas nak masuk, sebab rasa tak bertuah sangat, huhu. Tapi kadang tu sekali sekala cuba juga mana tau tiba-tiba bertuah kan..kihkih. Samalah macam contest KFC ni, masuk suka-suka je, tapi tak sangka boleh menang pulak..ehehe. 

Haritu, ada kawan dah menang KFC One Box ni, pastu tanya macam mana dia dapat box KFC tu, sebab cantik sangat, rupa macam box tv. Dia cakap senang je, post gambar, kemudian hastag yang KFC nak tu. Ada tiga hastag #Rupawan, kena selfie muka sendiri, rupawan ke tak..hehe, #JiwangWan, post gambar dan buat caption pickupline, kemudian #FunnyWan, post gambar dan caption funny. Kalau bertuah dan KFC suka diaorang akan bagitau kita terpilih.

Haritu and cuba masuk, post #Rupawan..hehee.Sebab dah biasa selfie, jadi kita buatlah hastag #Rupawan. Bubuh muka kita dengan bunga caption biasa, kemudian hastag #Rupawan, #KFCOneBOx #KFCMalaysia dan tag KFC.



Tiba-tiba dalam masa beberapa hari, KFC dm dekat instagram, kata gambar nad terpilih..wihuu!! Apa lagi seronokla. Lepstu dia suruh isi form, details alamat semua dan satu soalan mudah.

Lepas tu dia whatsup, kata nak hantar KFC One Box tu dekat rumah. Punya tak sabar



Bila dah dapat, terus buka. Bila perut lapar, dpaat makan KFC One Box, gembira sungguh..ahhaa. Macam dah lama tak makan KFC.



Dalam KFC One Box tu ada Zinger Burger, ayam goreng seekor, coslow, kentang putar, air mangga, dan popcorn potato bowl. Memang berparty la kitaorang haritu dengan makan KFC. Dapat la sekali topi party semua. Anak-anak la happy..dah macam sambut birthday..hehee..

Alhamdulillah, kenyang haritu. terima kasih KFC. Ok pasni kene rajin masuk contest..ehehe.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Tahniah terpilih..props lawa-lawa

    ReplyDelete
  2. Wah, Tahniah Nad. Rezeki..
    Cantik box dia!

    ReplyDelete
  3. I also want to KFC wan box. :D

    ReplyDelete
  4. Ai nak juga haritu tapi malas nak post gambar. Now tak tau still on going ke tak.

    ReplyDelete