hai assalammualaikum
 
Permainan Teng Teng Alaf Baru, Rumah Takda Tanah, Ni Cara Nak Main Teng Teng -  Dulu kecik-kecik kau la paling terer main Teng Teng ni, hahaha. Permainan tradisional kanak-kanak yang takkan dilupakan. Tak kira lelaki perempuan, boleh main sama-sama. Kat kampung, permainan ni dilukis dekat atas tanah, ada satu petak atau dua petak. 
 
 
Hah!!, tu kalau kat kampung, macam mana pulak kalau dekat kawasan bandar, dekat rumah yang atkda tanah. Mungkin ada yang sanggup nak lukis lantai guna kapur atau pelekat. Tapi takkan nak comotkan lantai rumah kan. Hah, jadi cara nak main Teng Teng Alaf Baru sekarang gunalah banner Teng Teng Mommy Happy ni..hehe

Permainan Teng Teng Alaf Baru, Rumah Takda Tanah, Ni Cara Nak Main Teng Teng

Permainan Banner Teng Teng dari MommyHappy telah dinovasikan dengan warna yang lebih ceria, mempunyai nombor dan gamabr yang menarik dan sesuai dimainkan oleh kanak-kanak walaupun dalam rumah. Dengan banner Teng Teng ni, kanak-kanak pasti bertambah seronok, sambil bermain sambil mengenal nombor.

Aktiviti melompat ni dapat menggalakkan perkembangan motor kasar anak-anak.

Didatangkan dengan 4 design yang unik dan comel yang pastinya menambat hati kanak-kanak untuk mengira nombor sambil melompat.


Tengok jela anak-anak nad main seronok betul. Yela dekat rumah ni takda tanah, jadi guna jela banner Teng Teng ni. Mainan yang tak boleh dilupakan.


Ada tu pulak ayah buat kejutan untuk anaknya, bukan main gembira bila dapat banner Teng Teng ni.

Ada tu bila ibu dia belikan, bukan main seronok lagi, tambah dengan buku Iqra Flip Flap.

Kita yang tengok pun seronok sebab anak-anak dapat main permainan tradisional ni.


Banner ni besar, saiz 2x5 kaki, material tarpaulin.

Boleh order di 
SHARE 2 comments

Add your comment

© Ceritera Si Gadis Biru · THEME BY WATDESIGNEXPRESS
#toc 2