Koko Jar shake, sedap gila, murah, besar botol dia, puas makan. Peluang untuk korang jana pendapatan dengan menjadi ejen Koko Jar Shake

 hai assalammualaikum

Puas Makan KoKo Jar Shake Saiz Besar , Murah, Tak Berhenti Mengunyah !! Rebut Peluang Menjadi Ejen Koko Jar Shake - Bila anak-anak nampak barang sampai, mommy, budak-budak mesti tanya " mommy, mommy, apa tu ". Tak sabar nak tau apa dalamnya. Bila buka je, nah, terus berebut ambil Koko Jar Shake yang nad baru dapatkan tu. Nad dengan anak-anak memang suka makan coklat, jadi kita cuba makan Koko Jar Shake ni. Memang terus rasa nak cuba Koko Jar Shake ni sebab saiz balang besar, lepas tu murah pulak tu.
 
Koko Jar Shake ni ada tiga perisa tau, hah mana ada dekat chocojar lain. Tiga perisa yang ada perisa original iaitu coklat, perisa mocha dan perisa musang king. Tu dia, ada perisa durian musang king, pertama kali nampak perisa kokojar musang king. Tapi nad ambil dua perisa je dulu, Koko Jar Shake Original ( coklat ) dan Koko Jar Shake Mocha, nanti kita cuba rasa musang king pulak.

KoKo Jar Shake Sedap Dan Murah
Tiga perisa, Original, Mocha dan Musang King

Koko Jar Dengan Premium Coklat, Murah, Saiz Besar, Puas Gila Makan!!

Tengok sahaja botolnya, besar, panjang kan!! Selalu, nad nampak chocojar ni botol kecil, ni botol 340g. Isi pulak bukan sikit, banyak, padat weii!!. Harga pulak, bagi nad murah tau dengan botol sebesar ni. Harga untuk Original RM16, mocha pulak cuma RM18. Berbaloi sangat dengan harga.


Packaging menarik, balang besar

Siap dengan aluminium plastik bagi memastikan kokojar dalam keadaan baik
 
Suka tengok packaging dia, corak pun dah menarik perhatian. Bagusnya Koko Jar Shake ni bahagian penutup tu dia balut lagi dengan kertas aluminium. Jadi coklat dalam botol, selamat,dan takda masuk angin. Jadi, masa penghantaran tu, takdala rasa risau, coklat terbalik ke, tertumpah ke.
 
Kenapa nama dia Koko Jar Shake? Hah, selalu kita nak makan chocojar ni, kene gaul dulu coklat yang berada dibawah. Tapi Koko Jar Shake, nak makan kita kena shake dulu. Senang kan. Tak perlu duk gaul-gaul..huhuhu..Sekali makan, sedap, dua kali makan, ummphh umpphh lagi sedap..heheee. Memang tak berhenti makan. Sebab tu beli dua terus, tau satu takkan cukup. 
 
gabungan bubble rice dan mini coco crunch yang disaluti dengan premium coklat

Koko Jar Shake ni gabungan bubble rice dan mini coco crunch yang disaluti dengan premium coklat. Setiap adunan dan kualiti bahan dijaga dengan baik bagi menetapi citarasa semua orang. KoKo Jar Shake ni semua peringkat usia boleh makan. Buble rice dan mini coco crunch yang rangup, buat kita kunyah tak berhenti. 
 
Koko Jar Shake Original

Perisa coklat tu, memang rasa coklat betul. Bau coklat tu sedap, dan coklat tu cair elok je. Rasa takdala coklat manis sangat, rasa lembut je.

Koko Jar Shake Mocha

Mocha pulak, bila buka, terus bau mocha, semerbak bau dia. Mocha rasa dia tak pahit sangat, tak manis sangat dan makan pun tak muak. Sedap gila!!..

Sebelum ni nad beli chocojar, coklat keras dan sedikit. Pastu kena panaskan la..hahaa. Ada tu chocojar, manis yang amat, ada lagi dia jenis macam berminyak. Tapi bukan Koko Jar Shake. Koko Jar Shake, buka je terus makan, tak keras dan sedap je masuk mulut.

Sekali makan tak berhenti mengunyah

Koko Jar Shake ni boleh dinikmati pada bila-bila masa sahaja. Masa duduk santai-santai, lepak dengan kawan, sambil tengok tv, makan Koko Jar Shake ni memang best. Satu botol je boleh kongsi dua orang. Banyak cara boleh makan dengan Koko Jar Shake ni, selain makan macam tu sahaja, ia juga boleh dimakan bersama roti, aiskrim atau apa sahaja.

Peluang Menjadi Ejen Koko Jar Shake
 
Waktu sekarang, ramai yang mencari pendapatan sampingan, nak tambah pendapatan bagi tampung perbelanjaan dengan menjual barang. Hah!!, masa ni la sesiapa yang terjejas dan nak mencari income tu rebut peluang ni, dengan menjadi ejen KoKo Jar Shake ni. Buat masa sekarang yuran pendaftaran adalah percuma.
 
Ejen Koko Jar Shake
 
Semua team berdaftar dengan Koko Jar Shake akan diberikan Latihan setiap minggu bagi memastikan sentiasa kekal bersemangat untuk menjual dan mempromosikan produk di mana-mana sahaja, terutama media sosial.

Modal rendah, untung tinggi sehingga 50%. Selain itu, sokongan dari group memberikan khidmat bantuan. Ada juga reward bulanan kepada mereka yang capai KPI. 
 
semua orang suka Koko Jar Shake

Kalau kita tengok sekarang, memang banyak dah chocojar orang jual. Boleh nampak permintaan KoKo Jar Shake ni memang mendapat sambutan. Lagi dengan bekas dia yang besar, isi penuh dan padat, dan harganya yang sangat murah. Memang kudapan yang orang cari dan mudah dijual.
 
Untuk korang yang berminat nak menjadi ejen atau nak merasa sendiri Koko Jar Shake ni boleh layari
Whatsapp: 01162921562
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Memang besar betul Nad, puas makan kalau gini

    ReplyDelete
  2. Puas hati kan byk dan besar mcm tu..letak dlm peti ais bagi sejuk2 sikit pun sedap

    ReplyDelete
  3. Penuh isi coklat dia. Puas hati makan macam ni.

    ReplyDelete
  4. Naaaa,puas hati makan. Besar jar nyeee, harga pun berbaloi sangat..

    ReplyDelete
  5. Anak2 pasti sukakan perisa coklat ni kan....Besar ni puas hati la makan kan...coklat dan musang king? Macam unik je...

    ReplyDelete
  6. Ya Allah nampak melting ndan meriah coklat nya

    ReplyDelete
  7. Fulamak rasa nak beli juga lar. Nampak best betul kan so chocolatey. :D

    ReplyDelete
  8. memang betul besar la, puas hati makan korek sampai bawah jar tu hehe coklat pun nampak banyak

    ReplyDelete
  9. Ini betul2 besar dan puas kalau makan... Lagi kalau budak makan hehe

    ReplyDelete
  10. puas makan kalau cmtu.. besar.. ni klu mengunyah layan movie mmg x sdr habis

    ReplyDelete
  11. Yaa memag sedap ni Nad, hartu ada anak bawa balik, mula terkejut tengok saiz dia, cuma tak tau anak beli mana, nanti nak suruh dia order lagi, kecur pulak nengokkkk

    ReplyDelete
  12. Sumpah sedap Gila beb! Serius korang kena try. Sy dh jd agent sbb fall in love, sedar² dah jd leader! Korang wasap je no ni (01159590165). Klu ghairah sgt dh mcm sy, baik jd agent.. hahahha

    ReplyDelete
  13. Besar betul bekas dia ye. Memang lama nak habiskan tu. Pastu ada plak Musang King - memang adik Rawlins nak sangat la nie

    ReplyDelete
  14. Dah rasa dah. Memang puashati. Kak nina paling suka rasa Mocha! Bau dia wangi semerbak! Kejap jer licin sebalang kak nina hadap. HAhaaa

    ReplyDelete
  15. Memang sedap kokojar ni sebab tengok koko crunch dia jenis kecik2 . Rangup tu dah pasti , makan plak dengan anak2... memang berebutlah. Size kokojar ni agak besar dan harganya juga berpatutan . Nanti bolehlah nak order.

    ReplyDelete
  16. Bagus dia ada sealed lid tu.. Baru kita tahu tahap kebersihan dan kesegaran produk kan.. Dulu mkn sebalang sorg boleh habis.. Hahaha fuhhh dugaan sungguh kalau yg crunchy2 ni

    ReplyDelete
  17. Ai makan ni tak pernah boleh habis sekali gus sebab isi dia penuh.

    ReplyDelete
  18. Ni kalau beli confirm tak sedar dah habis sebalang kan! Dahlia kalau nampak habis dia cop nak makan sorang haha sabo jelah

    ReplyDelete
  19. Memang betul2 Super Sedap Kokojarshake ni berbaloi2 dan PUAS HATI. Nak try Jom tekan link kat bawah ni...
    Cod area KL dan Pos Seluruh Malaysia.Ada special delivery price kalau korang order 3 Jar ke atas tau.. ��.

    https://POKETTOKEKBATIKKOKOJARSHAKE.wasap.my

    ReplyDelete
  20. First time tengok Kokojar yang ada musang king flavor.. menarik ni plus packaging dia pun bersaiz besar.. betul2 confirm puas hati makan ni, boleh share2 ngan family members sekali..

    ReplyDelete
  21. Nak try laa perisa durian tu nanti..

    ReplyDelete
  22. Terliur betul tengok kokojar tu....

    ReplyDelete